Un hotel de renume din Brașov va funcționa sub celebra marcă Hyatt. Este singurul din România

Hotelul e construit în 1939, are 256 de camere și este un simbol al orașului Brașov. Hotelul Aro Palace va fi prima unitate din România care va funcţiona ca „Hyatt Regency”. Un alt hotel tot din Brașov care a trecut printr-o mare renovare se va redeschide în 2025 sub marca Mercure Brasov Centre. Orașul Brașov este cosniderat una din destinațiile preferate ale turiștilor străini.

Brasov, România FOTO Shutterstock

„Hyatt Regency, Aro Palace Braşov”

Miercuri, 14 februarie, s-a semnat scrisoarea de intenţie pentru a intra într-un acord de franciză cu Hyatt Hotel Corporation, în urma căruia hotelul Aro Palace Braşov va intra în familia internaţională de hoteluri a cunoscutei mărci Hyatt.

Se aşteaptă ca hotelul din Brașov să fie operat sub numele „Hyatt Regency, Aro Palace Braşov”.

85% din acţiunile Aro Palace SA aparțin fondului de investiții Transilvania Investments.

Înfiinţat în 1939, Hotelul Aro Palace dispune de 256 de camere.

Combinând excelenţa în servicii marca Hyatt cu expertiza noastră asupra culturii şi tradiţiilor locale, vom îmbunătăţi capacitatea Aro Palace de a atrage oaspeţi din întreaga lume şi de le oferi o experienţă unică”, a declarat Attila Joós, CEO al Aro Palace SA.

image

„Aro Palace face un pas important în strategia definită pentru a dezvolta acest activ foarte important din portofoliul nostru. Dintre toate mărcile de top din ospitalitate pe care le-am luat în considerare, Hyatt este fără îndoială o alegere excelentă, suntem entuziasmaţi să pornim împreună pe acest drum”, a spus şi Radu Roşca, preşedinte executiv al Transilvania Investments, fondul de investiţii care controlează 85% din acţiunile Aro Palace SA.

Înfiinţat în 1939 şi recunoscut pentru atmosfera ce îmbină farmecul istoric cu confortul contemporan, hotelul Aro Palace dispune de 256 de camere.

Hotelul Capitol, sub marca Mercure Brasov Centre

În ceea ce priveşte hotelul Capitol (180 de camere), un alt hotel din portofoliul Aro Palace SA, acesta e reabilitat şI se va redeschide în 2025 sub marca Mercure Brasov Centre.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net