Un medic din Iași lasă angajaților o avere fabuloasă: peste 20 milioane de euro

Ultima actualizare:

Christache Zanoschi deține un imperiu fermaceutic în toată puterea cuvântului. Afacerea sa se ridică la suma de 20 de milioane de dolari, avere pe care dorește să o lase angajaților care l-au ajutat în toți acești ani să își extindă planurile.

Sursă foto: Andrei Luca
Sursă foto: Andrei Luca

Fondatorul unei fabrici de medicamente din Iaşi, Christache Zanoschi susține că cel mai important lucru pentru el este reprezentat de faptul că oamenii se pot bucura de producele care sunt fabricate aici și mai puțin profitul pe care îl obține. 

  „Trebuie întâi să visezi ca să ajungi să faci aşa ceva. Trebuie să ai o imaginaţie care să te ducă peste tot. Imaginaţia şi realizarea presupun şi un risc, dar dacă ai reuşit, atunci a meritat. Totul s-a bazat pe o experienţă foarte lungă. Am avut o normă întreagă la Facultatea de Medicină şi jumătate de normă la Maternitate. Am observat acolo diverse combinaţii care aveau un rezultat foarte bun”, a povestit medicul Christache Zanoschi, într-un interviu Adevărul.

De altfel, Christache Zanoschi dorește să le mulțumească angajaților care l-au ajutat să ajungă în punctul în care se află în ziua de astrăzi și intenționează să împartă firma cu aceștia. Rămâne să stabilească detaliile administative și să îi anunțe în mod oficial despre decizia luată. Deși le-a comunicat de mai multe ori planurile sale, angajații au crezut că totul este doar o glumă. 

  „Fiecare va primi părţi sociale, trebuie să vedem condiţiile în care se va face. Eu am decis asta de mult, dar alţii nu au luat-o în serios. Noi avem multe produse care sunt de o calitate excepţională. Nu le putem vinde aşa cum ar trebui. Sunt firmele străine care vin cu tot felul de produse şi ne iau faţa. Colegii s-au implicat foarte mult, sunt foarte multe date care trebuie gestionate, avem multe controale. Am încercat să facem ceva de calitate care ajută şi asta e o satisfacţie. Personalul care are studii superioare va avea alt statut, ceilalţi mai puţin, fiecare cât a muncit. Sunt şi pensionari care au ajutat foarte mult şi vor primi şi ei. Trebuie să se bucure şi ei cumva, va fi în jur de 200- 300 de mii de euro de persoană. Dacă mai pui şi dotările, partea ştiinţifică, este mult mai mult, dublu, triplu”, a declarat medicul. 

Produsele medicului Christache Zanoschi sunt vândute și în afara României

Produsele fabricate de către Christache Zanoschi la Iași sunt cunoscute nu doar în România, ci și peste hotare. Ele au ajuns deja în farmaciile din Republica Moldova, Turkmenistan, Uzbekistan. Anul acesta vor începe să fie comercializate și în Belarus şi Kazahstan. 

Christache Zanoschi este medic primar obstetrică şi ginecologie, Doctor în Ştiinţe Medicale, membru în Societatea Inventatorilor din România şi a fost premiat de către Academia Română cu Premiul Academiei Române.

     Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net