Un motiv cu totul banal a fost subiect de ceartă într-un avion plin cu turiști. De ce era să fie dată jos o pasageră înainte de zborul Hurghada-Cluj

Ultima actualizare:

O pasageră a fost la un pas să fie dată jos dintr-un avion, totul din cauze unei neînțelegeri. Femeia a fost nemulțumită de faptul că nu a fost lăsată să folosească toaleta în momentul când a dorit, iar de aici a început scandalul. Șeful echipajului a intervenit, însă nici așa cearta nu a încetat, scrie adevărul.ro

Ceartă într-un avion Foto: Pixabay.com
Ceartă într-un avion Foto: Pixabay.com

De la ce a pornit întreaga dispută

Pasagera, care aștepta să folosească toaleta, s-a arătat deranjată de faptul că a fost nevoită să aștepte mai mult de zece minute, în ciuda faptului că putea intra mai devreme. După ce a cerut numele stewardesei pentru a reclama situația, discuția a fost escaladată de intervenția șefului echipajului, care a amenințat-o că va fi dată jos dacă nu se va liniști.

Colega mea a spus că ați vorbit urât, colegul meu a vorbit urât, cu mine ați vorbit urât acumVă rog, să aveți respect față de mine, față de colegii mei și față de ceilalți pasageri! Vreți să călătoriți mai departe? Deci.. vă liniștiți, da? Și vorbiți frumos? Și călătorim către Cluj?”.

Tensiunea s-a acumulat înainte de decolare 

În ciuda intervenției celor care o însoțeau, care îi sugerau să își ceară scuze, pasagera a rămas fermă în nemulțumirea ei, acuzând lipsa de explicații din partea echipajului cu privire la statutul toaletei. Această dispută a fost observată de toți pasagerii din avion, iar tensiunea s-a acumulat înainte de decolare.  „Nu am nevoie să îmi ceară scuze, că nu suntem la grădiniță.”, a replicat șeful echipajului.

Care au fost comentariile internauților

Subiectul a stârnit o serie de reacții pe grupurile de Facebook dedicate călătoriilor în Egipt, unde utilizatorii au împărtășit opinii variate. În timp ce unii au susținut pasagera și au sugerat că aceasta ar trebui să acționeze în judecată compania aeriană, alții au criticat comportamentul femeii, considerându-l inadecvat. „Unii turiști au o nesimțire maximă! Se văd stăpâni, superiori! Am asistat la nenumărate scene urâte din partea călătorilor, unii se cred cu căruța... În avion cred că am văzut cele mai multe semne ale lipsei de educație!”, a comentat cineva.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
BeFunky collage (39) jpg
autobuz jpg
augustus mihai  jpeg
Cuvantul din limba romana care nu poate fi tradus in engleza  Ce variante similare se pot gasi insa jpg
1 plante medicinale jpg jpeg
faten hamama actrita araba jpg
avion pexels jpg
catedrala notre dame jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net