Un nou mall se deschide în București! „Este primul proiect de asemenea dimensiuni”

Ultima actualizare:

Locuitorii capitalei se vor putea plimba în curând într-un nou mall. Centrul comercial se va deschide la jumătatea lunii noiembrie și are o suprafață de 4.500 de metri pătrați. Click! îți spune ce facilițăți include și unde se află această noua atracție pentru bucureșteni.

Un nou mall se deschide în București!
Un nou mall se deschide în București!

Nu e niciun secret că oamenii sunt îndrăgostiți de cumpărături, mai ales în sezonul rece. Capitala crește numărul de mall-uri, după ce s-a anunțat că Centrul comercial Afi City Bucureștii Noi este gata, transmite Adevărul.

Noul mall din București urmează să fie deschis în următoarele săptămâni, conform precizărilor făcute de Roxana Stănciulescu, Head of Retail Leasing Division AFI Europe România, în cadrul evenimentului retailArena, organizat de Wall-Street.

Sperăm să deschidem noul mall, Afi City Bucureștii Noi, în 2 săptămâni. El este gata, este primul proiect de asemenea dimensiuni, respectiv 4.500 de metri pătrați.

Noi l-am gândit ca un proiect de proximitate pentru Afi City, proiectul nostru rezidențial care are în jur de 200 de apartamente livrate deja și unde urmează să livrăm până la 2.000 de apartamente”, a precizat Roxana Stănciulescu la retailArena.

Noul mall din București este situat chiar în fața stației de metrou „Laminorului”. Centrul comerical va include, printre altele, un supermarket, o sală de fitness, câteva magazine, cafenele și restaurante.

Citește mai departe pe Adevărul.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net