Un polițist din Ploiești este acuzat de viol. „A insistat să urc la el în apartament”

Anchetă după acuzațiile grave ale unei femei de 36 de ani care vizează un polițist din Ploiești. Tânăra susține că a fost violată și a depus o plângere penală reclamând faptul că omul legii ar fi abuzat-o sexual. Polițistul este acuzat că a ademenit-o în apartamentul său unde ar fi avut loc fapta. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova a declanșat o cercetare prealabilă în acest caz.

Mărturiile șocante ale femeii

foto1 viol jpg

O femeie acuză că a fost violată de polițistul la care depusese o plângere penală pentru înşelăciune.

„Am fost la secția 4 de Poliție să depun o plângere penală împotriva unui bărbat care m-a înșelat cu o sumă de bani și ulterior mă amenința. Polițistul care mi-a luat declarații m-a contactat a doua zi și mi-a spus că are detalii despre caz pe care nu mi le poate spune la secția de Poliție. Am acceptat să mă văd într-o parcare de lângă blocul unde locuiește, în mașina mea, dar a insistat la telefon să urc la el în apartament să îmi spună detaliile, pentru că sunt urmărită și în parcare riscăm să fim văzuți. Am acceptat să urc, m-am gândit că totuși e polițist, ce mi se poate întâmpla”, a declarat femeia, pentru ZiarulIncomod.ro.

Acolo, femeia susține că a avut loc violul. Ea a reclamat infracțiunea a doua zi.

Potrivit sursei citate, femeia a fost la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea unei expertize medicale unde ar fi primit o foaie de observații cu diagnosticul abuz sexual.

Ce spune Poliția

Poliția Prahova a confirmat că există o anchetă internă care vizează conducerea secției 4 privind modul în care au gestionat cazul femeii care reclamă violul.

„În urma apariţiei în spaţiul public a unui articol în care este prezentat modul în care poliţiştii unei secţii urbane de poliţie din municipiul Ploieşti şi-au exercitat atribuţiile de serviciu, în urma unei sesizări a unei femei, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova este abilitat să comunice următoarele: Cu privire la aspectele în cauză, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova a dispus declanşarea cercetării prealabile încă de la momentul luării la cunoştinţă despre aspectele reclamate, urmând a fi stabilită situaţia de fapt, pentru a fi luate măsurile legale în consecinţă", arată sursa citată.

La nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti se află înregistrat un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, au mai transmis reprezentanții IPJ Prahova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Kate Middleton și Prințul William  foto   GettyImages jpg
pisici
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net