Un român a câștigat o avere după finala Champions League! A cheltuit doar 2 euro pe biletul norocos

Finala Champions League din acest sezon, dintre Real Madrid și Borussia Dortmund, s-a încheiat cu victoria spaniolilor, cu scorul de 2-0. Însă nu doar aceștia au sărbătorit la finalul meciului, ci și un român stabilit în Spania, care a reușit să câștige la parius un milion de euro!

A câștigat un milion de euro la pariuri / foto: Shutterstock
A câștigat un milion de euro la pariuri / foto: Shutterstock

Originar din Buzău, românul trăiește acum în Spania, chiar la Madrid, iar pentru biletul norocos, cu meciuri întinse pe durata de 6 luni, a plătit doar suma de 2 euro! Iar după ce arbitrul a fluierat finalul acestei ediții din Champions League, românul a putut sărbători faptul că a reușit să câștige suma de un milion de euro!

Biletul a fost jucat biletul în luna ianuarie și a recunoscut că nu se aștepta să fie atât de norocos. „Am riscat doi lei pe bilet. 10 lei, în total. Nu știu dacă îți ajunge de o cafea în București. Am văzut că sunt cote foarte mari și este o posibilitate să încerc o minune. Nu m-am așteptat niciodată. Sincer să fiu, nu credeam. Au fost foarte multe evenimente sportive”, a spus Marius, românul norocos, conform sport.ro.

A câștigat un milion de euro la pariuri

Desigur, românul nu va primi în mână întreaga sumă câștigată. După impozitare, el va urma să rămână cu puțin peste jumătate din bani, adică cu aproximativ 600.000 de euro. Norocosul câștigător a mai povestit că a cumpărat biletul la începutul anului, atunci când a venit în țară pentru o vacnață la Brașov. Printre evenimentele sportive de pe biletul câștigător se numără și câștigătorii de la Australian Open, cât și echipele campioane din fotbal și baschet.

Românul a studiat atent sporturile și echipele pe care a pariat, așa că biletul câștigător nu a fost exclusiv rezultatul norocului. Marius a spus că lucrează într-un fond de investiții și dorește să investească banii câștigați.

„Statistica contează foarte mult. Eu lucrez într-un fond de investiții și regula numărul 1 e așa: câștigurile din trecut nu vor garanta și câștigurile din viitor. Dau un exemplu: dacă ar câștiga Bayern Munchen 10 ani la rând campionatul, uite că anul ăsta n-a mai câștigat. De ce? N-a avut antrenor stabil, n-a avut lot bun și a venit o echipă din urmă care a fost infailibilă. E vorba de statistică amestecată cu valoarea lotului din momentul respectiv. Ăsta e tot secretul, nu e altceva.”, a mai spus acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
17 ani de la intronizarea preafericitului parinte daniel ca patriarh al bisericii ortodoxe romane 309412 jpeg
ferma dacilor jpg
Doctor medic pacient consultatie FOTO Shutterstock jpg
Județul Galați, grav afectat de inundații FOTO: CJ Galați
eclipsa pixabay jpg
borsec jpg
american venit prima data in romania jpg
dani vancu buncar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net