Un român și-a șantajat iubita de pe Facebook. Câți ani de închisoare a primit

Ultima actualizare:

Un bărbat din Pitești a fost condamnat la 2 ani și 2 luni de închisoare. Tânărul care s-a aflat într-o relație la distanță timp de 9 luni, pe Facebook, și-a amenințat iubita și i-a cerut bani în momentul în care aceasta nu a dorit să-l întâlnească în viața reală. Omul nu s-ar fi prezentat la niciun termen de judecată.

Bărbatul a șantajat-o pe femeie cu videoclipurile indecente Foto: Shutterstock
Bărbatul a șantajat-o pe femeie cu videoclipurile indecente Foto: Shutterstock

S-au iubit virtual timp de 9 luni 

Doi tineri din Piteşti au avut o relaţie virtuală timp de nouă luni. În toată această perioadă, cei doi şi-au jurat iubire şi şi-au trimis clipuri video în care apăreau în ipostaze indecente. În momentul în care bărbatul i-a propus iubitei virtuale să transforme în realitate povestea lor de dragoste, femeia a refuzat şi atunci lucrurile s-au schimbat complet.

Câți bani i-ar fi cerut bărbatul 

Tânărul a început să o ameninţe cu moartea şi să o şantajeze. El i-a spus că îi va da foc la apartament, dar şi că va distribui în spaţiul public clipurile video indecente. Ca să o ierte, tânărul i-a cerut 7.000 de lei, iar femeia i-a dat suma de bani, însă i-a făcut şi o plângere la Poliţie.

Tânărul, condamnat la închisoare 

În faţa anchetatorilor, suspectul a susţinut că banii reprezentau, de fapt, un împrumut returnat. Trimis în judecată, bărbatul a fost condamnat la doi ani şi două luni de închisoare cu executare, fără să îşi susţină punctul de vedere în faţa magistraţilor, pentru că nu s-a prezentat la niciun termen de judecată.

  Șantajată cu imagini în ipostaze compromițătoare 

Nu a fost singura întâmplare de genul acesta. În vara anului 2023, un tânăr de 19 ani, din judeţul Dâmboviţa, a fost reţinut, după ce i-a cerut fostei lui iubite să facă sex cu el şi să-i dea bani, ameninţând-o că, în caz contrar, va publica online imagini cu ea în ipostaze compromiţătoare.

„Din investigaţiile efectuate de poliţişti, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, s-a constatat că, în perioada 18-24 august a.c., prin intermediul unei aplicaţii de mesagerie, tânăra ar fi fost constrânsă de un bărbat de 19 ani să întreţină relaţii sexuale cu acesta şi să îi transfere bani, în caz contrar bănuitul ar fi intenţionat să publice în mediul online imagini video cu caracter compromiţător”, informează Poliţia judeţeană Dâmboviţa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
image
actualitate.net
image
actualitate.net