Tânără de 15 ani șantajată de iubitul de 29 de ani. Cum s-a ajuns de la iubire la dosare penale și amenințări

O situație halucinantă din Botoșani a ajuns până la șantaj și un ordin de protecție, după ce o poveste de dragoste dintr-o adolescentă în vârstă de doar 15 ani și un bărbat de 29 de ani a luat o întorsătură și mai îngrijorătoare.  

Instanța a emis un ordin de protecție
Instanța a emis un ordin de protecție

Șantaj, accese de furie, cât și probleme cu alcoolul. Acestea ar fi temele principale ale unei situații halucinante din Botoșani. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la monitorulbt.ro, s-ar fi ajuns chiar și la un ordin de protecție. Ce a iscat tot acest scandal? Ei bine, este vorba despre o poveste de dragoste dintre o adolescentă în vârstă de doar 15 ani și un bărbat de 29 de ani, care a luat o întorsătură și mai îngrijorătoare.  

Potrivit informațiilor, tânăra, elevă la un liceu din municipiul Botoșani, l-ar fi mințit pe bărbat în legătură cu vârsta reală pe care o avea, iar cei doi au început o relație în luna aprilie a acestui an. Ei bine, se pare că lucrurile au început să degenereze rapid, iar doar o singură lună mai târziu, în mai, fata a dorit să încheie relația. Se pare că bărbatul avea probleme cu alcoolul, fiind, de asemenea, foarte posesiv, iar, în unele ocazii, chiar fiind violent cu tânăra. Așa că adolescenta a dorit să încheie acest episod, însă lucrurile au devenit tot mai periculoase.

Tânără de 15 ani șantajată de iubitul de 29 de ani

Se pare că bărbatul nu a acceptat dorința fetei, devenind extrem de furios când aceasta i-a cerut să nu o mai caute. Astfel, lucrurile au luat o întorsătură și mai tulburătoare, iar tânărul a început să o șantajeze pe adolescentă cu scene filmate în timpul partidelor de amor. Iar de parcă situația nu era deja îndeajuns de dramatică, în noaptea de 20 spre 21 iulie, bărbatul a dat buzna în casa fetei, fiind surprins de mama ei și fugiind imediat cu telefonul adolescentei.

În cele din urmă, autoritățile au intrat rapid pe fir, iar instanța a emis un ordin de protecție, bărbatul neavând voie să se mai apropie de fată la mai puțin de 200 de metri, ori să o mai contacteze în vreun fel. Deși el a făcut apel, susținând că dorește oricum să rupă contactul cu fata iar că decizia instanței este inutilă, judecătorii și-au păstrat decizia inițială.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
WhatsApp Image 2024 04 30 at 19 30 18 jpeg
tiramisu pexels jpg
euro valuta bani pixabay jpg
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net