Țara care le oferă bani tinerilor căsătoriți! Condiția pe care cuplul trebuie să o îndeplinească

Poate că sună surprinzător să auzim asta, însă există o țară pe glob unde tinerii pot primi bani din partea statului doar dacă se căsătoresc! Există o singură condiție pentru ca noul cuplu să intre în posesia banilor, iar guvernul speră ca această măsură să crească natalitatea de-a lungul țării. Este vorba despre China, unde însurățeii primesc „cadou” din partea guvernului!

China oferă bani tinerilor care se căsătoresc
China oferă bani tinerilor care se căsătoresc

Poate că sună surprinzător să auzim de o astfel de măsură, însă există o anumită țară pe glob unde tinerii însurăței pot primi bani din partea statului, doar dacă se căsătoresc! Există, după cum poate ne și imaginăm, o anumită condiție pentru ca noul cuplu să intre în posesia banilor, iar guvernul speră ca această măsură să crească natalitatea de-a lungul țării. Este vorba despre China, unde însurățeii primesc „cadou” din partea autorităților!

Mai precis, ar fi vorba despre o sumă relativ modestă, însă care autoritățile speră să redreseze problema natalității. Tinerii însurăței primesc 1000 de yuani, iar dacă convertim această sumă în lei, vom vedea că este vorba despre undeva în jur de 600 de RON! Desigur, cum scopul acestui program este unul extrem de precis, există o anumită cerință pe care cuplul, mai precis, mireasa, trebuie să o îndeplinească! Aceasta trebuie să aibă vârsta mai mică de 25 de ani, statul dorind să rezolve problema natalității aflate în cădere liberă.

Tinerii însurăței pot primi bani din partea statului în China

Se pare că acești bani sunt acordați doar celor care se află la prima căsătorie, iar cum populația chineză îmbătrânește rapid, autoritățile încearcă să facă tot posibilul pentru a evita o viitoare criză a populației. Se pare că în China, vârsta minimă la care oamenii se pot căsători este de 20 de ani în cazul femeilor și 22 de ani, când vine vorba despre bărbați. Numărul căsătoriilor din țară este la cel mai mic nivel din anul 1986.

Acum, autoritățile speră ca acești bani să încurajeze tinerii să se căsătorească, iar astfel să evite o criză a populației.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net