Adevărul despre relația dintre Adda și Cătălin! Cum se înțeleg, de fapt, după 7 ani de căsătorie: „L-aș duce la doctor”

ADDA și partenerul său de viață, Cătălin Rizea, formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Sunt de aproape un deceniu împreună, iar pe 30 iulie, au împlinit 7 ani de căsnicie. Sunt o familie împlinită cu un băiețel minunat, însă numai sufletul vedetei știe prin ce fost nevoită să treacă de-a lungul timpului. Află cum se înțeleg cei doi după atâția ani de la căsătorie.

Cum se înțeleg ADDA și Cătălin Rizea după 7 ani de căsnicie
Cum se înțeleg ADDA și Cătălin Rizea după 7 ani de căsnicie

Deși cuplul a întâmpinat numeroase probleme pe parcursul timpului, cei doi și-au dovedit dragostea, fiind alături unul de celălalt pentru ca familia lor să fie bine. Îndrăgita artistă a vorbit de-a lungul timpului despre problemele cu care s-a confruntat și despre sacrificiile pe care le face o mamă pentru ca familia sa să fie bine și să nu îi lipsească nimic.

Cum se înțeleg ADDA și Cătălin Rizea după 7 ani de căsnicie

Despre ei s-a scris și comentat foarte mult, mai ales după participarea în emisiunea „Asia Express”. În timp ce unii fani au considerat-o prea autoritară, alții au fost de părere că cei doi formează un cuplu superb. Ei bine, într-un interviu exclusiv pentru VIVA!, artista a mărturisit cum se înțelege cu Cătălin după 7 ani de căsnicie.

Noi am fost așa de când ne-am cunoscut și la fel suntem și acum. Funcționăm pe autoironie, glume și înțepături. Cred că altfel n-am putea. Știm să fim și foarte tandri și suntem lipicioși, pupăcioși și iubăreți. Ne încurajăm unul pe celălalt și suntem echipă în tot și toate. Ne respectăm și ne ajutăm. Ne și certăm cu foc, ca să ne împăcăm cu și mai mare foc. Până la urmă, oamenii nu stau cu noi în casă și nu ar trebui să dăm importanță vorbelor. Atât bune, cât și rele. Dragostea noastră ne aparține și, dacă suntem fericiți, asta e tot ce contează”, a spus ADDA pentru VIVA. 

O relație pasională, cu bune și rele
O relație pasională, cu bune și rele

O relație pasională, cu bune și rele

Mai mult, artista a dezvăluit și cum fac ei față în zilele în care nu este totul roz. Aceasta a spus că indiferent de orice, important este că sunt împreună.

Suntem la fel de buni și nebuni împreună. Pasiune multă, iubire, zile bune și zile proaste. Important e că suntem unul lângă celălalt. Geloși nu prea suntem, foarte rar s-a întâmplat. Avem noroc că ne supărăm pe rând mereu, rar s-a întâmplat să fim nervoși în același timp. Așa că întotdeauna e echilibrată situația.

Ne împăcăm repede și uităm tot. Nu pot să spun că unul ține supărarea mai mult. De multe ori nici nu mai știm de ce ne-am ciondănit, îți dai seama ce motive reale sunt,” a mai adugat ADDA pentru sursa citată.

„Suntem la fel de buni și nebuni împreună”

„Romantici nu suntem niciunul, sincer. La noi, cele mai pasionale momente s-au întâmplat natural și furtunos și nu neapărat în dormitor, așa ca la carte. Ne alintăm mereu cu foarte mult umor. Cred că dacă mi-ar zice vreodată, ‘vaaai, ești steaua mea de pe cer!’, l-aș duce la doctor să-l verific la cap. E valabil și în cazul meu”, a relatat Adda.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image png
Spectacolele „curg”, au avut chiar 9 evenimente în 6 zile pe Valea Jiului și toată gașca se pregătește acum pentru spectacolul de pe 1 Iunie de la Sala Palatului
cub dana marijuana png
andreea marin facebook jpg
casa piersic cluj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net