Radu Bucălae de la „Te cunosc de undeva” face schimb de trucuri cu soția lui pentru show! Cum se pregătește

Unul dintre cei mai haioși concurenți de la ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, care face echipa cu Adda, ne-a povestit ce remedii are după o zi de filmare. Radu Bucălae și soția sa, Alexandra, ne-au spus ce remedii își împrumută unul altuia.

Alexandra & Radu Bucalae
Alexandra & Radu Bucalae

Actorul de 31 de ani, care s-a făcut remarcat la ”iUmor” și la spectacolele de stand-up comedy, ne-a povestit câteva din culisele vieții lui dar și ale emisiunii în care concurează la ”Te cunosc de undeva”. Pentru că Radu Bucălae a făcut istorie în show-ul Antenei 1 și ar fi meritat să câștige și pentru eforturile lui supraomenesti.

Pentru că a trebuit să se bărbierească, să se epileze, să poarte tocuri, dresuri și rochii sau fuste, plus machiaje speciale. ”Am terminat facultatea de teatru de la Craiova. Soția se bucură foarte mult că am terminat filmările la ”Te cunosc de undeva” și o să-mi crească barba la loc. Soția mea, odată cu această emisiune, m-a învățat foarte multe lucruri despre machiaj, despre tocuri, despre stilleto”, ne-a spus Radu. Iar soția lui ne-a mărturisit că ”a fost mult mai atent el la mine de când a intrat în emisiunea asta, la cum mă îmbrac, la cum mă machiez și cum mă încalț, ce port. Și a înțeles mai multe din secretele femeilor”, a povestit ea.

Adda si Radu Bucalae la Te cunosc de undeva
Adda si Radu Bucalae la Te cunosc de undeva

”Și multe altele, dar cel mai important, am aflat secrete de de machiaj. Pentru că un proces extrem de important la ”Te cunosc de undeva” este să scapi de personajul în care ai intrat. Și, uite, recomand uleiul / untul de cocoș, pentru orice: să-ți hidratezi pielea, să-ți cureți pielea, să scoți adidașii după o nuntă, sau pantofii, și să-ți dai cu el. Am învățat că atunci când mă dor picioarele după o seară întreagă de stat pe tocuri, ii dai jos și apoi îți dai cu ulei de cocos pe bătături.

ADDA si Radu 2 JPG

Dacă nu eram cu Adda în echipa, mi-ar fi plăcut să merg cu Ioana State, cu care am mers la casting. Cu ea trebuia/aș fi vrut să fiu în echipă, și din păcate și din fericire, s-a întâmplat să fiu cu Adda, dar cred că a ieșit cea mai bună varianta și am dat cât am putut de bine și o să vedeți până la final” ne-a mărturisit Radu Bucălae, cel mai simpatic stand-up comediant. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net