Ei sunt câștigătorii emisiunii „Te cunosc de undeva”? Premieră în istoria show-ului de la Antena 1

Show-ul transformărilor de la Antena 1 se îndreaptă cu pași repezi către marea finală a acestui sezon. Doar câteva ediții ne mai despart până la finalul emisiunii „Te cunosc de undeva”. Cu toate că pe post încă nu a fost difuzată nici măcar semifinala, Click! știe cine este echipa care a câștigat sezonul cu numărul 19.

WRS si Emilian JPG

În ediția trecută (sâmbătă, 10 iunie) a show-ului difuzat la Antena 1, WRS și Emilian au fost cei care au câștigat. De-a lungul edițiilor din emisiunea „Te cunosc de undeva”, cei doi soliști, WRS (30 de ani, pe numele lui adevărat Andrei Urs) și Emilian (27 de ani, Emilian Mihai Nechifor) au demonstrat nu numai că sunt talentați, dar și că au voci deosebite, că sunt cameleonici, intrând cu ușurință în pielea oricărui personaj. Ei bine, s-ar părea că cei doi ar fi câștigat și acest sezon al show-ului, „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

WRS și Emilian, câștigătorii sezonului cu numărul 19 al emisiunii „Te cunosc de undeva”

Prin urmare, au meritat toate eforturile pe care le-au depus, pentru a semăna cât mai bine cu personajele pe care le-au avut de pus în scenă. Este pentru prima dată în istoria show-ului de la Antena 1 când o echipă câștigă consecutiv două sezoane.

Câștigătorii de sezonul trecut, Emilian și WRS
Câștigătorii de sezonul trecut, Emilian și WRS

În trecut, în cadrul unui interviu, WRS ne mărturisea ce eforturi a făcut pentru a semăna cât mai bine cu personajele pe care le avea de interpretat. S-a bărbierit, s-a epilat, ba chiar a purtat și tocuri.

WRS: „Sunt dansator la bază, iar emisiunea asta le-a îmbinat”

„A fost o experienţă foarte frumoasă, chiar dacă a trebuit să fac foarte multe sacrificii, cum a fost renunţarea la barbă şi epilatul. Sunt epilat pe tot corpul şi acum am mâncărimi, pentru că începe să crească părul, aşa că trebuie să mă epilez din nou. Mă simt foarte ciudat şi fără barbă, pentru că am purtat-o în ultimii ani.

Dar erau foarte multe personaje care presupuneau să nu am barbă, aşa că am decis să mă păstrez ras pe faţă. Dar am făcut cu drag toate astea şi consider că emisiunea aceasta m-a ajutat să mă apropii de valoarea mea maximă ca artist. Sunt dansator la bază, şi îmi place să fac şi muzică, iar emisiunea asta le-a îmbinat. A fost şi actorie, şi muzică, şi make-up, şi dans, adică tot”, spunea WRS sezonul trecut.

Pe de altă parte, Emilian ne declara:

„Îmi pare rău că nu mă puteţi vedea, dar sunt epilat în totalitate, pentru că am interpretat şi câteva personaje feminine. Ruleta a fost şi destul de indulgentă cu noi, dar ne-a şi pus în dificultate, în anumite momente.

Dar, până la urmă, toate au fost nişte momente foarte frumoase. Am spus „Da” de la început. Am ştiut în ce mă bag. Am ştiut despre ce este vorba în această emisiune şi eu, dacă mă înham la un lucru, mă duc până la capăt, cum se zice. Dar nu doar epilatul a fost un mare efort: a trebuit să mă sui şi pe tocuri, să port şi body-uri”, a declarat în trecut Emilian.

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net