Emilian, despre sacrificiile făcute pentru muzică: «M-am dat cu capul de pereți»

Emilian Nechifor, artistul care a cucerit publicul cu vocea sa cameleonică, a făcut multe sacrificii pentru a fi pe scenă! Tânărul ne-a vorbit recent despre pasiunea lui pentru muzică și artă în general, dezvăluind și cum a renunțat la multe alte planuri pentru a-și urma marele vis!

Emilian a cucerit publicul după ce a participat la „X Factor” Foto: Arhivă personală
Emilian a cucerit publicul după ce a participat la „X Factor” Foto: Arhivă personală

După ce a participat la „X Factor” și a captat toată atenția publicului, cântărețul a câștigat inimile fanilor, iar la scurt timp piesele lui au reușit să își facă loc și în topurile muzicale. Chiar dacă viața sa înseamnă în prezent concerte, faimă și piese fredonate de sute de oameni, începuturile artistului nu au fost tocmai ușoare.

Emilian, tânărul care are drept motto zicala: „arta cere sacrificii!”

Emilian ne-a recunoscut că a fost nevoie de multă muncă și dedicare pentru ca muzica sa să fie apreciată de public. Cântărețul ce acum face parte din echipa lui Smiley, la HaHaHa Production, a avut un parcurs frumos, dar greu.

Te-ar putea interesa și: Emilian Nechifor, solistul piesei "Am înnebunit", are o soră psihiatru: "O să am la cine să mă duc, dacă o iau razna"

Întrebat care a fost cel mai mare sacrificiu pe care l-a făcut pentru muzică, Emilian ne-a mărturisit că a avut parte și de perioade grele în cariera sa, care l-au făcut să-și dorească să renunțe. Cu toate acestea, a continuat să-și urmeze pasiunea.

M-am dat cu capul de pereți și la propriu, și la figurat, încă mai fac asta. Sacrificii...arta necesită foarte multă răbdare. Asta e cea mai mare probă pentru un artist.”, ne-a spus tânărul.

Răbdarea, calitatea cea mai importantă a unui artist?

Acesta ne-a mărturisit că este nevoie de multă muncă și răbdare pentru a ajunge acolo unde îți dorești. El a adăugat că este, de asemenea, important să faci ceea ce îți place și să nu eziți să faci sacrificii, atunci când este cazul. Cântărețul îi sfătuiește pe tinerii artiști la început de drum să aibă răbdare și să nu renunțe la pasiunile lor.

X Factor schimbă vieți: Andrada Precup, tânăra nevăzătoare care a câștigat X-Factor: «Cu banii mi-am luat un apartament»

Un artist trebuie să aibă răbdare și să muncească, fără să aibă un rezultat imediat, dar să știe că dacă va munci cu drag și face ceea ce îi place în fiecare zi, cu siguranță va ajunge acolo unde își dorește.”, a adăugat cântărețul.

Emilian participă de mic la concursuri muzicale

Emilian Nechifor este îndrăgostit de muzică încă de mic. Acesta a urcat prima oară pe scenă pe când avea doar câțiva anișori, participând la diferite festivaluri muzicale, inclusiv Mamaia Copiilor. Artistul a cucerit publicul odată cu participarea la concursul de talente „X Factor”, iar de acolo și-a lansat și cariera de care se bucură în prezent. 

Despre artist mai putem spune că este și influencer, având o comunitate mare de urmăritori și pe rețelele de socializare, în special pe Tik Tok. Tânărul talentat își dorește să evolueze cât mai mult pe plan profesional, în special în muzică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
George Burcea in Wednesday jpg
couple 7353748 1920 jpg
cub kamara png
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
sex jpg
caine furios jpeg
image
image
image
image
image
image
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina