Emilian Nechifor, solistul piesei "Am înnebunit", are o soră psihiatru: "O să am la cine să mă duc, dacă o iau razna"

Ultima actualizare:

    Emilian Nechifor
Emilian Nechifor

Fostul concurent de la "X Factor" (Antena 1), ediția din 2016, Emilian Nechifor (24 de ani), a înregistrat mai multe piese de succes, după ce a intrat în echipa lui Smiley, la HaHaHa Production. Chiar și în izolare, tânărul solist cu voce de aur își continuă activitatea, făcând furori, pe Tik Tok, cu piesa "Am înnebunit". "Mamă, mamă, ce m-am plictisit/, Stau în casă și m-am plictisit/, Mamă, mamă, am înnebunit!/, În jurul meu aud numai Covid!/", sunt versurile cântecului pe care îl puteți asculta pe YouTube.

  • Click!: Și în izolare ai succes. Ai devenit viral pe Tik Tok și nu numai. Te așteptai?

Emilian: Sincer nu m-am așteptat niciodată ca acel filmuleț să devină viral. A fost ca o joacă, îmi descrețeam fruntea după o serie de exerciții fizice și am simțit să mă relaxez cu un refren glumeț pe Tik Tok și a ieșit “Am înnebunit”. Se pare că lumea s-a regăsit în versuri și în simplitatea lui și a prins, ceea ce mă bucură tare.

  • Și totuși, din fericire, nu ai înnebunit. Ce faci în această perioadă? Am văzut că ai o pisică. Ți -ai făcut mulți prieteni pe Tik Tok?

Încă n-am înnebunit de tot. În perioada asta nu prea am timp să răsuflu, pentru că încerc să mențin partea de social media activă și pe lângă asta încerc să fac și lucruri pentru mine. Motanul meu, ca de obicei, doarme și se joacă toată ziua. Pe Tik Tok am reușit să creez o comunitate foarte faină de oameni care apreciază ceea ce fac și sper să fim din ce în ce mai mulți cu fiecare video.

  • Te tunzi singur?

Nici gând. Sunt foarte neîndemânatic și nu mi-aș riscă părul chiar dacă în scurt timp voi ajunge cu el în ochi.

  • Ți-ai descoperit în izolare noi pasiuni?

Mi-am dat seama că îmi place să învăț mișcări de dans, așa că în fiecare zi încerc să învăț ceva nou în sensul asta. Uneori mă și enervez când nu îmi ies, dar peste câteva zile, cu un pic de repetiție ușor ușor se rezolva totul. E vorba de memorie musculară.

  • Ai învățat să gătești?

Pot să spun că acum îmi perfecționez skills-urile în gastronomie. Știu să gătesc, pentru că am stat o bună perioadă de timp singur când m-am mutat în București și am fost nevoit să învăț.

  • Cu cine ai păstrat legătură în această perioadă?

Cu colegii mei de la studio și cu familia. Mi-e dor de ei.

  • De ce îți este cel mai dor?

De o plimbare în parc.

  • Ce nu știu fanii despre tine? Cum e familia ta, ai frați sau surori?

Suntem niște oameni că oricare alții. Probabil fanii mei nu știu că mama este ginecolog și tata e inginer, doar că nu știu cât de interesante ar fi aceste informații pentru ei. Da, mai am o soră, medic rezident psihiatru, deci dacă peste câțiva ani o iau razna, am la cine să mă duc.

  • Care dintre piese îți este cea mai dragă?

Nu prea pot să aleg dintre piesele mele, pentru că în fiecare dintre ele am pus o parte din mine, le simt că și când ar fi copiii mei. Dintre piesele de la HaHaHa îmi place foarte mult Feli - "Nu mă înveți tu cum să sufăr".

Emilian despre piesa "Am înnebunit": "Are versuri simple și un ritm făcut din palme"

După un refren și un video pe Tik Tok, cu care a adunat milioane de vizualizări, Emilian, artistul romantic de la HaHaHa Production, a lansat piesa “Am înnebunit” la cererea comunității sale online. “M-am gândit să sărbătoresc succesul incredibil de mare de pe Tik Tok cu o lansare de piesă pe YouTube. Povestea a început dintr-o joacă. Într-o dimineață, în timp ce îmi făceam exercițiile fizice, într-o pauză, am zis să fac un Tik Tok în glumă, în care să arăt starea mea de spirit din acel moment. Și am făcut totul simplu: câteva versuri și un ritm făcut din palme. Efectul a fost unul incredibil, a devenit viral instant, milioane de vizualizări, câteva sute de mii de like-uri și un challenge oficial făcut de Tik Tok sub #cefacincasa cu peste 40 de milioane de vizualizări și aproape 100.000 de clipuri făcute de alți oameni din toată lumea pe refrenul meu. Cred că fiecare dintre noi e afectat de această perioadă și de atâta stat în casă, așa că această melodie are rolul de a mai destinde un pic atmosfera și de a face oamenii să vadă perioada actuală cu un strop de umor. E un fel de haz de necaz”, spune Emilian, care își dorește că lumea să se distreze pe ritmurile piesei “Am înnebunit”.  

image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net