Cine este omul din spatele coregrafiilor de la „Te cunosc de undeva”. A jucat în serialul „Cu un pas înainte”, la Pro TV

Ultima actualizare:

Coordonator al departamentului artistic al Teatrului Stela Popescu din Bucureşti şi absolventă a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică, secţia Coregrafie, Ioana Macarie semnează coregrafiile tuturor momentelor artistice ale celui de-al 19-lea sezon al emisiunii Te cunosc de undeva! De asemenea, coregrafa a lucrat și pentru show-ul „Dansez pentru tine” și s-a implicat și în coregrafia din serialul „Wednesday”. 

Ioana Macarie este acum coregraf la „Te cunosc de undeva”
Ioana Macarie este acum coregraf la „Te cunosc de undeva”

În serialul „Cu un pas înainte”, în 2007, Ioana Macarie a interpretat-o pe profesoara de coregrafie Diana Macarie. În serial era colegă cu Monica Davidescu, Cristi Iacob sau Oana Pellea. Apoi, după încheierea proiectului, o vreme a fost una dintre coregrafele de la „Dansez pentru tine”.

Dansator şi coregraf independent, Ioana Macarie a semnat, de-a lungul timpului, numeroase proiecte de succes precum: mini seriile „Flowers in the attic: the Origin” (regizor Robin Sheppard), „Wednesday” (regizor Tim Burton) și actualmente „We were the lucky Ones” (regizor Thomas Kail). De asemenea, a jucat în spectacolele maestrului Gigi Căciuleanu (D’ale noastre și Folia, Shakespeare & Co), şi a creat cursul de „Dance Therapy”, susţinut la centrul Linotip din Bucureşti. În prezent, este coregraf la „Te cunosc de undeva”, show ajuns la sezonul cu numărul 19.

Ioana Macarie și Cristi Iacob au fost colegi în serialul „Cu un pas înainte”
Ioana Macarie și Cristi Iacob au fost colegi în serialul „Cu un pas înainte”

Ioana Macarie: „Mă bucur de energia acestei emisiuni”

În prezent, Ioana Macarie este coregrafa show-ului „Te cunosc de undeva”, difuzat la Antena 1, și se bucură din plin că poate face parte, din nou, din acest proiect.

„Mă bucur că am revenit, mă bucur de oameni noi, creativi, mă bucur de revederea cu oameni dragi și, desigur, mă bucur de energia acestei emisiuni cum nu este alta. Am parcurs etapele acestui transforming show, de la inițiere (respectiv, am fost coregrafa primelor două sezoane), dar şi a celui cu numărul 16, pentru ca acum să revin şi să mă minunez de ce evoluție frumoasă are, datorită fiecărui membru din echipă.

Echipele sunt foarte interesante și faptul că poţi vedea cum își îmbunătățesc pregătirea cu fiecare personaj pe care îl primesc este fascinant, atât pentru noi, cât și pentru cei de acasă. M-am alăturat cu sufletul deschis și intenționez să transmit, prin felul în care lucrez, dragostea pentru dans”, a declarat Ioana Macarie.

Ioana a filmat, la Buftea, pentru „Cu un pas înainte”
Ioana a filmat, la Buftea, pentru „Cu un pas înainte”

Dornică mereu să se perfecţioneze şi să înveţe constant lucruri noi, coregrafa a participat de-a lungul timpului la numeroase ateliere de improvizație, creație, dans contemporan și compoziție coregrafică, atât cu profesori din România, cât și din Franța, Austria, Italia, Spania, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii, primind  numeroase premii de specialitate.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net