Cine sunt favoriții din finala show-ului „Te cunosc de undeva” de la Antena 1. Cine ar putea câștiga marele premiu?

Mai sunt doar câteva ediții, iar show-ul transformărilor de la Antena 1 își va desemna câștigătorii. Și în sezonul cu numărul 19 „Te cunosc de undeva”, cuplurile de vedete au făcut show la Antena 1, unii dintre ei chiar reușind să se autodepășească. Click! îți spune cine are șanse mari în finala Te cunosc de undeva, programată pentru difuzare la finele lunii iunie.

Pepe și Alina Pușcaș, prezentatorii emisiunii „Te cunosc de undeva”
Pepe și Alina Pușcaș, prezentatorii emisiunii „Te cunosc de undeva”

Și sezonul acesta, fanii „Te cunosc de undeva”, au avut parte de mult show și transformări care mai de care. Un adevărat regal de voci, de transformări una și una, care au ținut publicul, cu sufletul la gură, în fața micilor ecrane, făcându-i să urmărească cu mare interes emisiunea difuzată la Antena 1. Și sezonul acesta au urcat pe scena transformărilor opt echipe, însă doar patru vor intra în marea finală a sezonului.

Nicole Cherry și Juno sunt favoriți la Te cunosc de undeva
Nicole Cherry și Juno sunt favoriți la Te cunosc de undeva

Telespectatorii i-au putut vedea, în sezonul cu numărul 19, pe Radu Țibulcă și CRBL, Damian Drăghici și Cristina Stroe, Emilian și WRS, Anca Țurcașiu și Jean Gavril, Valentin Sanfira și Codruța Sanfira Filip, Misha cu Amna, Nicole Cherry și Juno, dar și pe Adda cu Radu Bucălae. Ei au făcut show, au avut parte de travestiuri și de momente pe cinste. Prezentatorii, Pepe și Alina Pușcaș, au luat parte la toate momentele puse în scenă, iar jurați Cristi Iacob, Andreea Bălan, Mihai Petre, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan au punctat în funcție de prestația lor.

WRS și Emilian au mai câștigat un sezon
WRS și Emilian au mai câștigat un sezon

Cine ar putea fi câștigătorii sezonului 19 la „Te cunosc de undeva”

Și sezonul acesta au fost mari surprize, însă mai multe echipe au reușit să-i cucerească pe jurați. Nicole Cherry și Juno au luat, în aceeași ediție, câte 200 de puncte bonus, de la Cristi Iacob și Andreea Bălan, atunci când i-au dat viață lui Charlie Chaplin.

Însă, din urmă vin Emilian și WRS, care au câștigat și sezonul trecut, dar care au mari șanse să fie din nou câștigători în sezonul cu numărul 19.

CRBL și Radu Țibulcă ar putea fi câștigătorii sezonului 19
CRBL și Radu Țibulcă ar putea fi câștigătorii sezonului 19

Un alt cuplu, care ar putea să fie în top, este cel format din Radu Țibulcă și CRBL. Să nu uităm că, fostul solist de la Simplu, a mai câștigat o ediție, în trecut, singur. Trebuie să precizăm că, Radu Țibulcă și CRBL au fost câștigătorii ediției din 3 iunie.

Un alt cuplu, care are toate șansele să câștige, este cel format și Adda și Radu Bucălae. Și cei doi au avut niște travestiuri senzaționale, iar umoristul a dovedit că poate să și cânte.

Adda cu Radu Bucalae au făcut show în acest sezon
Adda cu Radu Bucalae au făcut show în acest sezon

Și cuplurile compuse din: Damian Drăghici și Cristina Stroe, Anca Țurcașiu și Jean Gavril, Valentin Sanfira și Codruța Sanfira Filip, Misha cu Amna, au strălucit, însă nu au ajuns în marea finală, ei neavând șansa de a câștiga marele premiu, care va fi donat, așa cum s-a întâmplat și în sezoanele trecute.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net