Ce sumă uriașă primește câștigătorul Te cunosc de undeva. A dezvăluit din greșeală câți bani ia la un eveniment

Una dintre cele mai mari vedete ale emisiunii de la Antena 1, Te cunosc de undeva, Emilian, artistul care a câștigat sezonul de anul trecut, a făcut o dezvăluire la care nimeni nu se aștepta!

Emilian a dezvăluit câți bani ia pe doar 49 de minute de cântat / foto: arhivă
Emilian a dezvăluit câți bani ia pe doar 49 de minute de cântat / foto: arhivă

Creatorul de conținut, Radu Țibulcă, l-a sunat pe Emilian într-un live realizat pe YouTube, pentru a în face o farsă de zile mari! Dar, nimeni nu s-a așteptat la ce a urmat!

Concret, Radu Țibulcă i-a spus lui Emilian la telefon că este primarul din comuna sa natală. Fără să bănuiaescă că totul este o farsă, câștigătorul de anul trecut de la Te cunosc de undeva, a spus câți bani cere pentru 40 de minute de cântat.

40 de minute de cântat, egal 1500 de euro

Mai mult, pentru că nici prin gând nu i-a trecut că este vorba de o păcăleală, Emilian a tot insistat cu suma pe care o cere pentru aproximativ 40 de minute de cântat la ziua comunei Bârnova, iar prețul este de 1.500 de euro plus TVA.

Așadar, Emilian ia, pentru 40 de minute de prestație, în jur de 7.500 de lei. Dar, nu toți acești bani ajung la el în buzunar. Artistul are și o dansatoare, care este și ea plătită.

Țibulcă a luat la rând mai mulți colegi de la Te cunosc de undeva, în cadrul live-ului pe care l-a făcut cu CRBL pe YouTube. Dar, Emilian a fost singurul care a dat și cifre.

„Pentru mai multe detalii, puteți suna la persoana care se ocupă de booking. 1.500 de euro, 40 de minute”, a spus cu seninătate Emilian, neștiind că îl aud toți cei care urmăreau live-ul.

„În iulie, facem de Ziua Franței, că noi suntem cu francofilia asta. Am sunat la ăștia de muzică populară. Am sunat și la colegul dumneavoastră Valentin Sanfira. El n-a răspuns”, a fost ”vrăjeala” cu care l-a luat Radu Țibulcă pe Emilian. „Pachetul ăsta e standard. 1.500 de euro plus TVA”, a completat, insistând pe sumă, Emilian.

Pe lângă Emilian, Țibulcă i-a sunat și pe Radu Bucălae, Jean Gavril și Juno. Lui Jean primarul fictiv Țibulcă i-a cerut să îi pupe nevasta pe scenă, așa cum a făcut-o, de dragul show-ului, cu Andreea Bălan la America Express.

Totuși, Jean Gavril a spus că în pachetul lui nu intră așa ceva. L-a refuzat politicos pe primar, fără să aibă habar că la celălalt capăt al firului era, de fapt, actorul Radu Țibulcă.

Ce spun CRBL și Țibulcă despre gala Te cunosc de undeva din 6 mai

Așa cum era de așteptat, CRBL și Țibulcă au dat, din nou, câteva spoilere despre ediția Te cunosc de Undeva de astăzi.

Ei au spus că și-au depășit limitele, doar că în ediția din 6 mai, cea de sâmbăta aceasta, vor avea un moment dezastruos, fără să ofere detalii prea multe.

„Ne depășim limitele, cu bune, cu rele. Cu lacrimi, nu!”, a spus CRBL în live-ul de pe YouTube. „Sâmbăta asta va fi un dezastru, vă spunem de pe acuma. Dar o să râdeți. Vă garantăm râsul și amuzamentul. Râsul de noi și cu noi. Aveți permisiunea noastră. Veți râde oricum, garantat”, au adăugat CRBL și Țibulcă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți  Constantin Diță este Giani jpeg
cub carmen tănase png
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
Suleyman Magnificul
chefi la cutite jpg
Mihai Bobonete jpg
anca dumitra colaj instagram jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net