Adda, mesaj tulburător despre căsnicie, la 7 ani de la nuntă: „Îmi venea să fug în lume uneori și să urlu în pădure cu lupii”

La 7 ani de la nuntă, ADDA a împărtășit cu fanii săi pe rețelele de socializare ce înseamnă, de fapt, o căsnicie. Îndrăgita artistă a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat de-a lungul timpului și despre sacrificiile pe care le face o mamă pentru ca familia sa să fie bine și să nu îi lipsească nimic.

Adda

ADDA, despre ce înseamnă căsnicia

ADDA și partenerul său de viață, Cătălin Rizea, formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Sunt de aproape un deceniu împreună, iar astăzi, 30 iulie, împlinesc 7 ani de căsnicie. Sunt o familie împlinită cu un băiețel minunat, însă numai sufletul vedetei știe prin ce fost nevoită să treacă de-a lungul timpului. Deși cuplul a întâmpinat numeroase probleme pe parcursul timpului, cei doi și-au dovedit dragostea, fiind alături unul de celălalt pentru ca familia lor să fie bine. În cinstea a tot ce a trăit până acum și cu ocazia aniversării de la nuntă, ADDA a făcut o postare emoționantă pe Instagram, în care celebrează puterea femeilor.

„7 ani de la nuntă. Nu o să umflu baloane și nu o să dau cu confeti. Vreau doar prin această postare să cinstesc femeia. În special femeia căsătorită. Femeia care a jurat în fața lui Dumnezeu să se dedice familiei. Și să mă cinstesc pe mine! Care am jurat să mă dedic trup și suflet. Aveam 24 de ani, iar în pântecul meu era Alexuțu, care dădea din picioare de-mi rupea ficatul și vezica.

Eram speriată ca un copil și nu știam ce implică nici căsătoria și nici ce înseamnă să fii mamă. Știam doar că iubesc din tot sufletul și îmi doream să fiu bine și să fac bine. Am aflat apoi că viața de familie este un carusel. Îmi venea să fug în lume uneori și să urlu în pădure cu lupii, dar nu am avut de ales decât să rămân și să repar tot ce se strică. Să o iau din nou și din nou de la capăt. Din iubire și pentru iubire.

Să fii mamă, artistă, nevastă. Iubită, amantă și menajeră. Să fii sexy, business și creativă. Să pui hainele la dungă și în degrade în șifonier și să faci și versuri pe care să le cânte toată țara e o provocare. Îmi amintesc, înainte de un concert, când era Alex de câteva luni, m-am ambiționat să-i schimb eu scutecul și a făcut pipi pe mine. Mă simțeam vinovată că sunt o mamă rea. Că am început concertele la 3 săptămâni după ce am născut. Unii mi-au zis că sunt o mamă denaturată. Dar portofelul în care mai erau doar 200 de lei îmi zicea: trebuie lapte praf! Așa că m-am dus să cânt, cu pipi în păr. Ca să fie lapte praf. Să fie bine. Să fie familia bine.

Așa că această postare e pentru voi, femeile din aceeași barcă cu mine. Care sunteți pentru familie! Care nu aveți cea mai șmecheră geantă dar aveți un aragaz super. Și un frigider șmecher. Și o casă în care miroase a iubire! Ar trebui să bem toate un pahar de vin, împreună. Să ne îmbătăm și să ne dăm câte o medalie! Că o merităm!”, a transmis ADDA pe Instagram. 

Boala cumplită cu care se confruntă ADDA

Din păcate, șirul de provocări nu s-a încheiat pentru îndrăgita artistă. După cum știm ADDA se confruntă cu boala Lyme, o afecțiune care i-a creat extrem de multă suferință. Artista a fost nevoită, timp de un an și jumătate, să îndure chinuri cumplite întrucât fusese diagnosticată greșit.

Totul a început în 2020, iar de atunci artista s-a confruntat cu simptome greu de imaginat precum dureri, amorțeală a diferitelor membre, spasme, erupții pe piele, probleme respiratorii și multe altele. Recent, în cadrul podcastului Ilincăi Vandici, ADDA a vorbit despre un moment terifiant în care a crezut că era la un pas de moarte. 

Adda casa noua cu iubitul jpg

Eu când aveam acele simptome foarte urâte de la Lyme, de multe ori mă culcam cu frica că nu o să mă mai trezesc. Și chiar s-a întâmplat nasol într-o seară – am avut pulsul 38 și eram convinsă că nu o să mă mai trezesc. Eram în pat lângă Alex, Cătă dormea în sufragerie, și mi-am pus pulsoximetrul. Am văzut că oscila, 38 a fost cel mai mic. A fost 44, 42, 38. După aia sărea la 50, 46 și apoi cobora.

Efectiv nu am avut putere să nimic în momentul ăla. M-am gândit dacă să sun la ambulanță, dar nici măcar nu l-am mai trezit pe Cătă. Pentru că știam că nu o să știe ce să-mi facă. Și chiar m-am împăcat cu gândul că „la revedere”.

Eu am fost convinsă în noaptea aia că o să mor. Și când m-am trezit de dimineață m-am super bucurat și am luat-o ca pe o nouă șansă la viață. Și mai am momente când mă trezesc dimineața și sunt recunoascătoare că sunt în viață” , a povestit ADDA în podcastul Ilincăi Vandici.

Artista urmează un tratament de durată acum și deși are momente în care nu se simte bine, per total starea sa de sănătate este mult mai bună. În urmă cu câteva luni, ADDA dezvăluia detalii despre starea sa, în exclusivitate pentru Click: „Sunt mult mai bine! Încă mai am momente în care mai pic, așa, dar merg înainte, încerc să fiu strong (n.r: puternică) pentru că nu am ce să fac, nu vreau să stau să bolesc, nu sunt genul!".  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
florin piersic facebook jpg
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net