Sofia Vergara, disperată să își vândă casa după divorț! A lăsat la preț de mai multe ori

Sofia Vergara (51 de ani) a decis să își vândă casa din Beverly Hills cu 16 milioane de dolari, după ce a mai scăzut din preț, inițial cerând nu mai puțin de 20 de milioane de dolari. Actrița de origine columbiană, care a divorțat recent de Joe Manganiello (46 de ani), a cumpărat această proprietate de aproximativ 1.000 de metri pătrați în 2014, pentru 10 milioane de dolari. 

Sofia Vergara, într-o salopetă alb cu negru
Sofia Vergara a divorțat recent (Foto: GettyImages)

Vila are șapte dormitoare, 11 băi și a fost renovată recent. În curte există o piscină frumoasă și un spa, Un garaj care are loc pentru trei mașini completează pachetul. Vergara, care se laudă cu o avere de 180 de milioane de dolari, este cunoscută mai ales pentru rolul său din serialul american „Modern Family”, unde a interpretat-o pe Gloria Delgado-Pritchett. În prezent, ea este jurat în emisiunea de succes „America's Got Talent”.

Casa Sofiei Vergara
Vila are 7 dormitoare (Foto: Profimedia)

Sofia Vergara și Joe Manganiello au divorțat după 8 ani de mariaj

„Am luat decizia dificilă de a divorța. Ca doi oameni care se iubesc și au grijă unul de celălalt foarte mult, cerem politicos să ne respectați intimitatea în acest moment, în timp ce navigăm în această nouă fază a vieții noastre.”, au anunțat Sofia Vergara și Joe Manganiello, luna trecută.

O sursă anonimă a oferit pentru Page Six o perspectivă suplimentară despre situație, declarând: „Sofia și Joe s-au separat de ceva vreme și acum au luat o anumită distanță unul de celălalt pentru a-și contempla viitorul”. Cu toate acestea, au exista zvonuri că Sofia l-a părăsit pe Joe pentru că acesta voia copii, iar ea nu își dorea. Vergara are deja un băiat, pe Manolo Gonzalez (31 de ani), din mariajul cu Joe Gonzalez, de care a divorțat în 1993.

Sofia Vergara pare că a trecut deja peste divorțul de Joe. Imediat după anunțul separării, ea  a fost în vacanță cu prietenii, în Capri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net