Tom Cruise revine în brațele unei iubiri mai vechi? E una din cele mai dorite femei din lume: „Au petrecut o perioadă specială împreună”

Tom Cruise, cuprins din nou de fiorii iubirii! Cunoscutul actor traversează o perioadă agitată din punct de vedere emoțional, la aflarea veștii că o iubire mai veche este „liberă de contract”. Potrivit The Mirror, vestea că Sofia Vergara divorțează de Joe Manganiello l-ar fi încântat pe actor. 

Tom Cruise, unul dintre cei mai faimoși actori / foto: Shutterstock
Tom Cruise, unul dintre cei mai faimoși actori / foto: Shutterstock

Will Smith a fost cel care i-a făcut cunoștință lui Tom cu Sofia Vergara, în timpul unei petreceri premergătoare premiilor Oscar. La scurt timp, actorul a sunat-o pe aceasta pentru a o invita la o petrecere, potrivit Foreign Policy.

Sofia Vergara și Tom Cruise s-au întâlnit vreme de câteva luni

În urmă cu doar câteva luni, actrița cunoscută pentru rolul său din sitcomul „Moderna Family” și Joe Manganiello anunțau că mariajul lor a luat sfârșit. 

„S-au despărţit de ceva timp şi au încercat să rezolve lucrurile, dar sunt concentraţi pe diferite domenii ale vieţii lor”, a declarat pentru People o sursă apropiată actriţei de 51 de ani.

În anul 2005, atunci când celor doi li s-a făcut cunoștință, s-au întâlnit preț de câteva luni, Sofia Vergara fiind: „Orbită de zâmbetul megawatt al lui Tom și amuzată de avalanșa de telefoane, flori și ciocolată care a urmat primei lor întâlniri", după cum relatează New York Post.

Sofia Vergara și Joe divorțează / foto: GettyImages
Sofia Vergara și Joe divorțează / foto: GettyImages

Deși nu se cunoaște cu exactitate motivul pentru care apropierea dintre cei doi s-a terminat, anumite surse susțin faptul că actorul a renunțat la Sofia Vergara pentru a fi împreună cu Holmes, cea de-a treia soție.

De asemenea, alte surse susțin că actrița ar fi fost cea care dădea semne că nu își dorește o relație pe termen lung: „Au petrecut o perioadă specială împreună, petrecând în Hollywood Hills și distrându-se de minune. Sofia nu dădea atunci semnale că își dorește ceva pe termen lung, așa că totul s-a terminat într-un mod total amiabil și au rămas prieteni".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net