Cum se antrenează Tom Cruise la 61 de ani pentru cascadorii. O câștigătoare a Wimbledon:„Arăți ca la 20”

Fosta câștigătoare a Wimbledon, franțuzoaica Marion Bartoli a realizat un inteviu cu Tom Cruise care a fost difuzat joi într-o emisiune specială, „Bartoli Time”, pentru a marca 10 ani de la câștigarea faimosului trofeu. Bartoli, consultată de Tom Cruise asupra condiției lui fizice, a avut un răspuns sincer prin care și-a exprimat uimirea de felul în care arată și de puterea actorului ajuns la 61 de ani. „Ai 61 de ani, dar arăţi ca la 20 de ani”

image

În noua peliculă, „Misiune: Imposibilă 7” care va fi lansată săptămâna viitoare, Tom Cruise realizează el însuşi câteva cascadorii incredibile, considerate cele mai periculoase din istoria cinematografie. Pentru a le executa corect și fără să își pună sănătatea sau viața în pericol, Cruise a trebuit să se antreneze serios. O pregătire severă, similară cu cea a sportivilor de top.

„Trebuie să te antrenezi iar şi iar. Iar când nu te mai poţi antrena, te antrenezi şi mai mult. De fapt, am privit cum vă antrenaţi voi, sportivii. Ce ar face sportivii în locul meu? Pentru că, cu toată această muncă, nu am avut prea mult timp să mă recuperez. Aşa că am lucrat în mod special la cum să-mi conserv corpul, cum să-mi optimizez antrenamentul, astfel încât să pot gestiona şi să suport tensiunea”, i-a mărturisit el lui Marion Bartoli în timpul interviului.

Tom Cruise: „Este o sursă de inspiraţie să priveşti un atlet”

Tom Cruise pilotează elicoptere, avioane cu reacţie, şi, mai ales, face paraşutism de ani de zile. Acestea sunt pasiuni lui, dar care l-au ajutat enorm în meserie.

„În timp ce făceam filme, mi-am dat seama că trupul meu este o unealtă. Aşa că trebuie să îl antrenezi. Întotdeauna am visat să fac lucrurile pe care le fac acum. Să zbor cu avioanele, să călătoresc prin lume, să fac paraşutism, să mă îmbrac în wingsuit... Să învăţ toate aceste lucruri şi să spun poveşti despre ele. Când te uiţi la un atlet, există un nivel de abilitate artistică. Pentru mine, evoluţia artei constă în stăpânirea abilităţilor. De fapt, este o sursă de inspiraţie să priveşti un atlet”, spune el.

Marion Bartoli, care este obişnuită să fie înconjurată de sportivi de top, şi-a exprimat surprinderea. „Ai 61 de ani, dar arăţi ca la 20 de ani. Mă uitam la filmul tău şi aveam impresia că urmăresc o alergare de sprinter, felul în care stăteai drept, intensitatea cursei”, a reacționat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net