Patru posturi TV românești dispar din grilă! CNA le-a retras licența. Ce alte canale de televiziune sunt în pericol

Se spune că fiecare dintre noi avem planuri precise și ambițioase, apoi ne lovim de realitate iar totul se schimbă. Ei bine, nicăieri aceste vorbe nu sunt mai adevărate decât în lumea afacerilor, unde profitul și interesul consumatorului dictează totul. Din păcate, se pare că mai multe posturi de televiziune românești vor avea licența retrasă de către cei de la CNA.

Aceste posturi românești vor dispărea
Aceste posturi românești vor dispărea

Poate că am mai auzit oameni spunându-ne că fiecare dintre noi avem planuri precise și ambițioase, însă, atunci când ne lovim de realitate, totul se schimbă. Ei bine, nicăieri aceste vorbe nu sunt mai adevărate decât în lumea afacerilor, unde profitul și interesul consumatorului dictează totul.

Din păcate, la mijloc sunt prinse unele proiecte ce par foarte interesante și bine-venite pe piață, însă, acum, acestea vor fi amânate. Se pare că mai multe posturi de televiziune românești vor avea licența retrasă de către cei de la CNA, potrivit informațiilor oferite de către cei de la redactia.ro.

Mai precis, ar fi vorba despre 4 posturi de televiziune, Prima Show, Prima Wild, Prima Shop 24 și Prima Tradițional Music. Acestea fac parte dintr-un proiect de anvergură al celor de la Clever Business Transilvania, care vor să lanseze 8 televiziuni. Din păcate, socoteala de acasă se pare că nu s-a potrivit cu cea de la piață, iar compania are nevoie de mai mult timp pentru a pune pe picioare acest proiect.

Posturilor le-a fost retrasă licența CNA

Cu toate acestea, cei de la Clever Business Transilvania nu se dau bătuți, iar compania dorește să își ajusteze planul de afaceri pentru noi proiecte în viitor. De asemenea, ei au mai cerut și prelungirea termenelor pentru intrare în emisie pentru alte 2 posturi de televiziune, Prima History și Prima Food&Travel.

Astfel, se pare că termenul pentru ca aceste 2 televiziuni să poată intra în emisie este de până la data de martie 2024. Dacă până atunci cele 2 posturi nu sunt funcționale, CNA va trebuie să le retragă licența.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net