Un tânăr din Popești Leordeni a fost împușcat în cap pe stradă, în timp ce se plimba cu iubita

Ultima actualizare:

Un bărbat din Popești-Leordeni a fost împușcat pe stradă, la lăsarea întunericului, în timp ce se afla la o plimbare cu partenera lui. Polițiștii fac acum cercertări pentru a-l desoperi pe făptaș.

Un tânăr din Popești Leordeni a fost împușcat în cap pe stradă Foto: Pixabay
Un tânăr din Popești Leordeni a fost împușcat în cap pe stradă Foto: Pixabay

Un tânăr a fost împușcat în cap cu un pistol cu bile, de către un necunoscut, în timp ce se afla pe stradă, la o plimbare. Incidentul a avut loc joi seară, 27 ianuarie, între orele 22.40 – 22.50, pe strada Amurgului din orașul ilfovean Popești-Leordeni.

Bărbat, împușcat în cap pe stradă

Iubita acestuia, care a fost de față, cei doi plimbându-se împreună în seara cu pricina, a explicat că partenerul ei „a fost împușcat în cap cu un pistol de bile”, fiind rănit destul de grav. În prezent, oamenii legii încearcă să îl găsească pe făptaș cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Cei doi tineri nu au aflat însă ce s-a întâmplat cu adevărat în seara plimbării, decât după ce bărbatul s-a prezentat la spital cu o durere acută în zona frunții. Inițial, acesta a crezut că rana ar fi fost cauzată de o piatră care ar fi sărit de sub roata unei mașini, însă duererea persistentă l-a făcut să meargă joi seară la un spital din Capitală.

A aflat abia la spital că a fost împușcat în zona capului

Acolo, în urma examinării, tânărul a aflat că a fost împușcat în cap! Medicii au extras din rană o bilă din plastic de mici dimensiuni, care ar putea proveni de la un pistol tip airsoft (cu bile). Acum, oamenii legii fac cercetări în vederea descoperirii vinovatului.

La data de 28 ianuarie a.c, la sediul poliției Orașului Popești -Leordeni s-a prezentat o persoană care a sesizat faptul că în seara zilei de 27 ianuarie a.c. , în timp ce se afla in localitatea Popesti-Leordeni, pe strada Amurgului, fiind însoțit de prietena sa, a simțit o durere in zona frunții, crezând ca o piatră a sărit de la roata unei mașini ce se deplasa pe strada.

La aceeași dată, persoana în cauză s-a prezentat la o unitate spitalicească din municipiul București, ocazie cu care fiind examinat de medici i s-a extras din zona frunții o bilă de plastic de mici dimensiuni, de culoare albă, ce poate proveni de la un pistol de tip airsoft”, precizează Poliția Română într-un comunicat.  

Tânărul împușcat pe stradă Foto: Captură Video Antena 3
Tânărul împușcat pe stradă Foto: Captură Video Antena 3

Ce spune bărbatul împușcat despre incident

Am simţit o durere în frunte, dar n-am ştiut ce s-a întâmplat'', a spus acesta. „Nu ştim exact deocamdată ce am păţit. Mergeam pe stradă şi am simţit la un moment dat o durere în frunte. Mi-a zis prietena că îmi curge sânge din frunte.

Joi seara, la ora 23 ne-am întors la prietenii noştri şi ne-au dus ei la spital. Acolo nu mi-a spus că e o pietricică, ci că e o bilă albă. Am auzit la un moment dat un zgomot, un fluierat şi apoi am simţit durerea în frunte. S-a întâmplat totul foarte repede", a spus Traian Curteanu, bărbatul împuşcat, pentru Antena 3, care părea să aibă câteva bandaje în zona sprâncenei.

Nu ştiu dacă a fost cineva cu intenţie sa mă împuşte, cred că a fost mai mult o joacă prostească. Nu cred că am greşit cuiva atât de tare încât să facă chestia asta intenţionat. Am depus plânere penală ieri seara, azi de dimineaţă am fost la IML", a adăugat tânărul.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net