Un turist spaniol, impresionat de ceea ce a regăsit într-un loc din țara noastră: „Este spectaculos”

Atunci când vine vorba despre potențialul ei turistic, România este un adevărat cufăr plin de comor, iar de acest lucru se conving tot mai mulți străini care aleg să își petreacă concediile aici. De exemplu, un spaniol care a mers în vacanță în inima Bucovinei, a fost uimit de frumusețea locurilor pe care le-a văzut.

Monumentul Palma se află în Pasul Ciumârna
Monumentul Palma se află în Pasul Ciumârna

Oriunde am privi în țara noastră, vom găsi nenumărate destinații superbe de vacanță, iar una dintre ele se află chiar în inima Bucovinei. Este vorba despre Pasul Ciumârna, pe care îl vom găsi la o altitudine de 1.100 de metri. Unii dintre noi putem cunoaște acest loc sub numele de Pasul Palma, însă indiferent cum îi vom spune, cu toții vom fi de acord că aici ne putem bucura de o priveliște de vis, în vârf de munte.

Iar tot mai mulți turiști străini ajung aici în ultimul timp, impresionați profund de frumusețea naturală a acestui colț de lume. „Ne place foarte mult. Este foarte frumoasă zona asta. Am mai fost acum câţiva ani şi acum am revenit pentru că ne-a plăcut foarte mult”, spune o femeie, potrivit informațiilor de la adevarul.ro.

Tot mai mulți turiști străini ajung aici

După ce a fost întrebată ce îi place cel mai mult în această zonă, turista a vorbit despre mânăstirile și despre priveliștea din jur. „Cred că priveliştea, mănăstirile, absolut tot”, a mai spus aceasta, potrivit sursei citate.

„Este minunat, este incredibil şi tot ce am văzut până astăzi a fost perfect. Cultura, amabilitatea, oamenii, serviciile. Totul! Superb, totul este spectaculos”, povestește și un turist venit în Bucovina tocmai din Spania.

„Totul este spectaculos”

Cei interesați să viziteze acest loc trebuie să știe că au și opțiunea să călărească, dacă își doresc acest lucru! Există trasee special amenajate și pot alege între o plimbare de 3 ore, sau de numai 50 de minute. De asemenea, mai putem merge și cu ATV-ul, sau cu tiroliana a cărei lungime se apropie de un kilometru!

„Am 65 de ani şi de când îmi doream. Îmi plac înălţimile, îmi place să zbor. Extraordinar! O stare de bine. Cui place, să zboare, cui nu, nu”, spune o turistă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
leopard pexels jpeg
fete cumparaturi jpg
shutterstock 2299955935 jpg
bani multi pensie jpg
luis armando albino jpg
studenti regie PNG
6 front poza mare 1 (alege tu care iti place) jpg
Plajă Neptun - Olimp FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net