Urme ale militarilor lui Putin, pe o plajă din România! Descoperire senzațională, la Vadu

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

O descoperire întâmplătoare și, totodată, surprinzătoare, a fost realizată, recent, pe plaja de la Vadu. Este pentru prima dată când „urmele” militarilor lui Vladimir Putin sunt identificate pe teritoriul României.

Un turist abia se bălăcise în apa Mării Negre, când un obiect i-a atras atenția la malul apei. A mers până acolo și a descoperit o gentuță în culori de camuflaj, în stilul celor militare. Exact aceasta era și proveniența, întrucât, atunci când a deschis gentuța și a văzut conținutul lucrurile au devenit foarte clare.

Posibil să provină de la luptele de pe Insula Șerpilor

Mai multe efective personale erau în respectiva geantă, tuburi cu pastă de dinți, perechi de șosete și două patch-uri militare. „Am lăsat geanta cu efectivele respective unde am găsit-o, dar am luat patch-urile și am mers să caut pe internet să văd ce reprezintă. Așa am descoperit că sunt însemnele infanteriei marine rusești. Când m-am întors să iau geanta, deja nu mai era. Cred că a luat-o apa cât am verificat patchurile”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, turistul care a găsit obiectele de proveniență militară.

Vezi și: El e românul care luptă în armata ucraineană împotriva rușilor: «Mi-au spus că sunt inconștient»

Este foarte posibil ca respectivele obiecte, aparținând infranteriei marine, să fi ajuns în apa mării, în timpul luptelor pentru Insula Șerpilor, locul nefiind atât de îndepărtat de plaja din Vadu. De asemenea, există posibilitatea ca geanta să fi aparținut unui militar aflat pe crucișătorul Moscova.

Crucișătorul Moscova s-a scufundat în luna aprilie

Nava de război a făcut parte din Divizia a 30-a a Flotei Mării Negre a Marinei Ruse. La debutul invaziei ruse din Ucraina, crucișătorul a participat la ocuparea insulei Șerpilor. În noaptea de 13-14 aprilie 2022 nava a fost avariată.

În cele din urmă, s-a scufundat. Ucrainenii au transmis că nava a fost lovită de tirul unor rachete antinavă „Neptun”, iar rușii au declarat că Moscova s-a scufundat în timpul unei furtuni, crucișătorul fiind remorcat.

Citește și: Tragic: O întreagă familie, găsită într-o groapă comună. Rușii i-au lăsat să agonizeze până la moarte

Cert este că geanta a plutit în apa mării până a eșuat pe plaja din Vadu. Nu putem să nu ne întrebăm câte astfel de obiecte care au aparținut unor militari de-ai lui Vladimir Putin nu zac nedescoperite pe plajele sălbatice ale României, din apropierea zonei de conflict.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net