Vacanța în Egipt, un coșmar! O româncă a fost ucisă de un rechin

O româncă a fost ucisă de un rechin în timp se afla în vacanță în Egipt. Tragedia s-a petrecut la doar două zile după ce o altă turistă a murit în aceleași condiții. 

image
O româncă a fost ucisă de un rechin

Două femei au fost ucise în atacurile rechinilor în Marea Roșie, la sud de orașul Hurghada, a anunțat duminică ministrul egiptean al Mediului, transmite Reuters. 

Citește și Scene de coșmar în Egipt! O turistă a fost ucisă de un rechin

Trupul turistei din România a fost descoperit la doar câteva ore după un ce un atac similar a ucis o femeie austriacă în vârstă de 68 de ani. Ambele tragedii au avut loc la mai puțin de 600 de metri unul de celălalt, în largul coastei Sahl Hasheesh.

Conform sursei citate, româncă ar fi o femeie trecută de vârsta de 40 de ani. Nu se cunosc pentru moment mai multe detalii despre modul cum s-a petrecut această tragedie.

O româncă a fost ucisă de un rechin în Egipt. Femeia avea peste 40 de ani

Autoritățile egiptene au precizat că a fost formată o comisie pentru a examina circumstanțele atacurilor și orice motive științifice aflate în spatele acestor tragedii, scrie Reuters.

Vezi și Atenție la șerpi! Jandarmii au capturat o reptilă de un metru și jumătate dintr-o locuință din Craiova

De asemenea, ministrul egiptean al Mediului a menționat că guvernatorul Mării Roșii, generalul-maior Amr Hanafi, a emis un ordin de suspendare a tuturor activităților din zona din jurul atacurilor.

Vacanța în Egipt devine un coșmar! Prima victimă a fost o femeie din Austria

Primul atac s-a petrecut în urmă cu două zile. Victima a fost transferată la un spital privat local, a declarat pentru Reuters o sursă din cadrul Direcției pentru Probleme de Sănătate a Mării Roșii.

Acesta a adăugat că au existat încercări de a o resuscita, dar ea a murit din cauza rănilor suferite. Femeia austriacă locuia în „țara faraonilor” de cinci ani împreună cu soțul ei egiptean. Pentru moment, vacanța în Egipt pare să fie periculoasă pentru cei care fac excursii în larg.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
vlăduța lupău png
Alexia Eram (6) jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
bodo 2 jpg
David Beckham
image
image
image
image
maicuta falsa anunt internet 0 jpeg
vaccin covid jpeg
accident balcic jpg
MUGUR ISARESCU foto inqaum photos octav ganea
image png
scumpiri alimente 2019 jpeg