Vacanțe ieftine într-o destinație iubită de români. Cât costă o săptămână de cazare

Deja începem să ne apropiem de începutul verii, iar această parte a anului este însoțită și de sezonul de vacanțe. Acum, o faimoasă agenție de turism din țara noastră a anunțat lansarea unor zboruri de tip charter, directe, către o destinație îndrăgită de români: Cipru! Zborurile vor fi disponibile publicului între 7 iunie și 27 septembrie.

Un pachet de vacanță costă 400 de euro / foto: Shutterstock
Un pachet de vacanță costă 400 de euro / foto: Shutterstock

Potrivit informațiilor de la observatornews.ro, agenția de turism Christian Tour a anunțat lansarea zborurile directe, de tip charter, către Larnaca (Cipru). Anunțul a fost făcut în cadrul unui eveniment la care au participat reprezentanți de la Ministerul de Turism al Republicii Cipru, de la Ambasada Republicii Cipru din România, cât și reprezentanți ai mai multor hoteluri partenere, de 4 și 5 stele.

Zborurile către Cipru urmează să aibă o frecvență săptămânală. Începând din 7 iunie, acestea vor decola în fiecare zi de vineri. De asemenea, un pachet de vacanță ce include transportul, cât și 7 nopți de cazare, pornește de la 400 de euro!

Un pachet de vacanță costă numai 400 de euro

„Anul trecut, anticipând interesul tot mai mare al românilor faţă de această destinaţie de vacanţă atât de populară din zona Mediteranei, numită şi Insula Afroditei, am făcut un mic test, cu câteva grupuri de clienţi. A fost un succes, astfel că am decis ca, din vara aceasta, să avem curse charter săptămânale către Larnaca.

Din toamnă, plănuim chiar curse regulate de linie către Cipru, pentru că şi în zona de business există un mare interes, şi vom opera, prin AnimaWings, trei curse pe săptămână către această destinaţie”, a explicat, conform sursei citate, CEO & preşedinte Christian Tour, Cristian Pandel.

Turiștii interesați de o vacanță în Cipru trebuie să știe că au opțiunea de a achiziționa fie pachetele de vacanță, la un preț extrem de convenabil, fie simplul bilet de avion, pentru cursele de tip charter, din perioada 7 iunie – 27 septembrie.

„Sperăm ca toate acestea să atragă interesul turiştilor noştri şi dragostea faţă de această insulă, iar în anii viitori să avem, de ce nu, şi mai multe curse directe către Cipru”, a mai explicat Cristian Pandel, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
hacker freepik jpg
Stockholm și eleganța Nordului jpeg
parc 4 jpeg
panselute capitala jpeg
ion iliescu inquam photos jpg
umbrela ploi jpeg
valentin ceausescu in tinerete jpg
principalii candidati la primaria capitalei jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net