Vasile Lavric și-a primit pedeapsa. „Mâncătorul de femei” va sta 30 de ani în închisoare

Vasile Lavric, supranumit „Mâncătorul de femei”, a fost condamnat definitiv la 30 de ani de închisoare. El e acuzat de omorârea ultimei soţii, dar e bănuit că are pe conştiinţă alte patru femei cu care a avut legătură, informează adevarul.ro.

Vasile Lavric e încarcerat  de mai mult timp. Foto:adevarul
Vasile Lavric e încarcerat de mai mult timp. Foto:adevarul

Vasile Lavric din Rădăuţi (Suceava), supranumit şi „Mâncătorul de femei”, a fost condamnat marţi de magistraţii Curţii de Apel Suceava la 30 de ani de închisoare cu executare pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie în varianta omorului calificat şi profanare de cadavre sau morminte. Dosarul face referire doar la uciderea soţiei sale, Aurica Bodnărescu, deşi el e bănuit de mai multe crime. Conform cercetărilor a rezultat că inculpatul, în noaptea de 10/11 iunie 2020, şi-ar fi luat soţia de la domiciliul din Rădăuţi, transportând-o într-un loc necunoscut, după care pe fondul geloziei ar fi omorât-o. Apoi i-ar fi ascuns cadavrul, care nu a fost găsit, spun anchetatorii. El a susţinut că femeia a plecat la muncă în Italia, să strângă bani pentru termopane.

Fapta s-a produs în anul 2020

Totuşi, bărbatul a intrat în atenţia Poliţiei de mai mult timp, după dispariţia a patru femei cu care ar fi intrat în contact, două fiindu-i soţii. Concret, el s-a căsătorit de tânăr, la 18 ani, cu o localnică, Nicoleta Iordache. Cei doi au avut două fete. La puţin timp după nuntă, Vasile Lavric a plecat în armată, iar în timpul stagiului militar, bărbatul a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru viol. După ce a fost eliberat, soţia a intentat divorţ şi la scurt timp s-a stins din viaţă într-un accident de circulaţie, maşina pe care o conducea rămânând subit fără frâne, lucru care a ridicat suspiciuni, căci Lavric este mecanic auto. Mai mult, el a avut o relaţie şi cu surorile mai mici ale soţiei sale. Cu Iuliana s-a iubit când era minoră, însă aceasta a dispărut subit în anul 1995, când avea doar 16 ani! De asemenea, şi o a treia soră a familiei cu care ar fi avut relaţii, Ramona, a dispărut în 2005, la doar 18 ani, la două luni după moartea Nicoletei. Au existat suspiciuni că acestea ar fi fost ucise şi îngropate de „Mâncătorul de femei”, dar nu au fost probe în acest sens. Bărbatul a susţinut mereu că cele trei fete au plecat „la produs în Italia“.

O altă posibilă victimă a sa este cea de-a doua sa soţie, Cristina. Aceasta ar fi făcut infarct la doar 21 de ani, lăsând doi copii orfani de mamă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net