Vaslui, orașul crimelor. Cuplul care a ucis un bărbat și l-a ascuns într-un geamantan a mărturisit o altă crimă

Rămășițele osoase și îmbrăcămintea celei de-a doua victime au fost descoperite joi într-o pădure dintr-o comună învecinată, după ce autorul a indicat locația, a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui pentru HotNews.ro.

Criminalul din Vaslui are 32 de ani / foto: captura Antena 3 CNN
Criminalul din Vaslui are 32 de ani / foto: captura Antena 3 CNN

Este vorba despre o femeie a cărei dispariție a fost raportată în august anul trecut. Această descoperire survine la trei zile după ce un cadavru a fost găsit într-un geamantan în aceeași localitate.

Interogatoriile extensive realizate de polițiștii de investigații criminale și procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui în cazul bărbatului ucis și abandonat într-un geamantan pe un drum din satul Pungești au scos la iveală o nouă crimă, conform anchetatorilor.

Autorii crimei, un localnic din Pungești, în vârstă de 32 de ani, și partenera sa de 27 de ani, au părăsit localitatea după ce au abandonat valiza cu victima. Aceștia au fost găsiți la Brașov de polițistul Marian Godină și colegii săi.

La audieri, bărbatul de 32 de ani a susținut că a atacat victima deoarece aceasta ar fi încercat să o violeze pe partenera sa.

Inițial, procurorii au cerut arestarea preventivă doar a bărbatului. Ulterior, după noi audieri și prezentarea unor noi probe, a fost arestată și partenera acestuia. Anchetatorii au stabilit că victima a fost ucisă în locuința celor doi, iar hainele sale au fost incendiate.

Ce piste în acest moment anchetatorii

Anchetatorii suspectează că inculpații erau implicați în acte de prostituție și că bărbatul din județul Bacău venise la Pungești pentru a întreține relații sexuale contracost.

Șoferul care a transportat victima din Bacău la locuința autorilor a confirmat la audieri că victima i-a mărturisit acest lucru. Cadavrul victimei a fost găsit complet dezbrăcat în geamantanul aruncat la marginea unui drum.

Confesiunea celei de-a doua crime la audieri Anchetatorii au continuat interogatoriile pentru a clarifica situația, fără să suspecteze că autorul crimei va mărturisi o nouă faptă.

„În urma audierilor desfășurate ieri, au apărut informații despre o altă presupusă crimă comisă probabil în august 2023.

În cursul dimineții, organele de cercetare penală, sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, s-au deplasat în zona indicată, o pădure din apropierea comunei Gârceni, unde au fost găsite rămășițe osoase ce par a fi umane și articole de încălțăminte și îmbrăcăminte ale victimei, o femeie de 51 de ani din Pungești, dispărută din august 2023.

Cei doi suspecți de crimă, un bărbat de 32 de ani și o femeie de 27 de ani, sunt deja arestați preventiv pentru crima legată de geamantan”, a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui potrivit sursei amintite mai sus. 

Femeia pe care cei doi concubini au recunoscut că au ucis-o era din Pungești. Familia acesteia a raportat dispariția în august anul trecut, după ce femeia nu s-a întors acasă de la oficiul poștal unde fusese să ridice o sumă de bani trimisă de soțul și fiul ei din străinătate.

Soțul femeii susține că aceasta obișnuia să meargă la locuința celor doi concubini și a aflat, după ce s-a întors în țară, că acolo era ademenită să întrețină relații sexuale cu diverși bărbați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net