O femeie a dispărut misterios pe un vas de croazieră. Adevărul s-a aflat abia după 6 ani

După șase ani de la dispariția misterioasă a unei femei de pe un vas de croazieră, anchetatorii continuă să investigheze cazul pentru a dezvălui adevărul din spatele acestei tragedii. Informații tulburătoare au ieșit la iveală recent.

Dispariția misterioasă a unei femei pe un vas de croazieră
Dispariția misterioasă a unei femei pe un vas de croazieră

Dispariția misterioasă a unei femei pe un vas de croazieră

Li Yngley a dispărut în timpul unei călătorii pe un vas de croazieră între Italia, Malta și Cipru în 2017 alături se soț și copii, lăsând în urmă bani, documente, cărți de credit și un permis de ședere. Potrivit publicației La Repubblica, anchetatorii au suspectat că soțul ei, de profesie un inginer de software, ar fi ucis-o și apoi ar fi ascuns cadavrul într-o valiză pe care ar fi aruncat-o în ocean. Deși soțul este principalul suspect și a fost acuzat de crimă și ascunderea cadavrului, procurorii nu dețin suficiente probe pentru a-l incrimina.

Pe vas, Li și Daniel erau văzuți ca un cuplu liniștit, călătorind alături de cei doi copii ai lor. Totuși, într-o seară, Daniel a ieșit singur din cabina lor, iar ulterior, menajera a observat că semnul „Nu deranjați" era încă afișat pe ușa cabinei lor. În ciuda acestui detaliu ciudat, camerele de supraveghere nu au înregistrat nicio activitate suspectă.

Pe parcursul călătoriei, Daniel a declarat că soția sa nu dorea să iasă din cabină în timpul excursiilor pe continent. Când croaziera s-a încheiat, familia a părăsit nava, cu excepția lui Li, iar Daniel a afirmat că aceasta „a ieșit acum câteva momente." După această întâmplare, Li Yngley nu a mai fost văzută niciodată, dispărând fără documente, bani sau carduri, cu excepția valizei sale. Procurorii susțin că aceasta ar fi fost folosită de Daniel pentru a ascunde cadavrul.

Daniel a fost arestat,dus la închisoare la Regina Coeli și apoi eliberat, deoarece nu s-au găsit suficiente probe pentru a-l incrimina. Investigarea continuă, iar familia lui Li Yngley așteaptă evoluția cazului.

Nu există nici un martor care să fi văzut sau să fi auzit ceva ciudat, depoziţia nu reprezintă nimic, cu atât mai puţin la nivel circumstanţial”, spun apărătorii inginerului, Luigi Conti şi Laura Camomilla, pe marginea noii audieri.

Belling și copiii săi se află în Irlanda, așteptând desfășurarea justiției în Italia sau o posibilă revenire neașteptată a lui Li Yngley acasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net