Silvia Stroescu, după Exatlon: „Nu mai vreau să aud de reality-show-uri. Șase luni am tras”

Ultima actualizare:

„Uite-o pe Diana, aia este Silvia, ăla de acolo este Yamato”. Sute de copii reprezentând 12 federații sportive și-au petrecut ziua de 1 iunie pe cel mai cochet stadion al Capitalei, cel de la Arcul de Triumf. Fiecare sport a venit cu vedetele lui, de la sportivi încă în activitate la VIP-uri care s-au luptat în reality show-uri.  

1 iunie pe stadionul Arcul de Triumf
12 cluburi și-au adus speranțele de 1 Iunie pe stadionul Arcul de Triumf

Organizată de Ministerul Sporturilor, „invazia” de pe arena sportivă s-a numit “Ziua Copiilor Sportivi”. Fiecare disciplină sportivă a avut locul ei pe gazonul stadionului iar acest uriaș Turn Babel al sportului deși nu pare, a avut totuși un sens.  

Reporterii Click! au văzut la lucru speranțele din gimnastică, rugby, scrimă, fotbal-tenis, tenis de masă, arte marțiale, kempo, box, volei, oină, tenis de câmp, fotbal, badminton și haltere. La standul Federației de Gimnastică am găsit două mari campioane: Diana Bulimar (27 de ani) și Silvia Stroescu (38 de ani). Amândouă recunoscute mult mai ușor de copii după ce au participat la reality show-uri.

Diana Bulimar
Diana Bulimar vrea să-și trăiască copilăria de care nu avut parte până la 27 de ani

Diana Bulimar

”M-am retras din sport în 2017 și inițial am fost reticentă să particip la America Express dar m-a atras provocarea sportivă. Am stat acolo 100 de zile și a fost greu deoarece viața de sportiv nu te pregătește de comunicarea cu alte persoane ești doar tu și lupta ta. Deși ușor-ușor m-am obișnuit nu știu dacă aș mai face așa ceva deoarece astfel de emisiuni nu prezintă o lume reală. Dacă aș mai primi propuneri aș sta să analizez dar deocamdată vreau să-mi trăiesc copilăria pe care nu am avut-o”, ne-a spus sincer Diana.

Silvia Stroescu
Silvia Stroescu nu mai vrea reality-show după ce a stat accidentată 6 luni după Exatlon

Silvia Stroescu

”Eu am fost la Exatlon și nu aș mai merge la așa ceva, a fost doar o experiență. Sunt gurmandă or în astfel de locuri te privezi de multe. În plus m-am accidentat și am tras 6 luni. Am două facultăți, ANEFS și Sociologie-Psiholigie așa că de acum mă voi axa pe Împlinire Personală. Nu judec pe nimeni dar este clar că la astfel de emisiuni trebuie să te integrezi ori pentru mine nu contează imaginea și îmi este greu ca fost mare sportiv să fac unele compromisuri”, a povestit Silvia.

Yamato Zaharia
Yamato Zaharia ar participa oriunde și oricând la un reality-show

Yamato Zaharia, starul de la Kempo

Cei mai mulți copii au venit la Federația de Kempo. Aici, toată lumea îl știe pe Yamato Zaharia (26 de ani) campion mondial MMA. El este o excepție între sportivi. Participarea la Exatlon I-a adus multă notorietate și îi place. A devenit monden și spune că „nu este rău”. ”Nu mă deranjează că sunt urmărit, discutat și analizat. Eu știu cine sunt, m-aș duce iar la reality-show-uri dacă mi s-ar propune. Eu nu fug de această notorietate, vorbesc cu oricine. Dacă mâine mă sună plec pe loc oriunde să particip la noi provocări”, a spus tranșant Yamato. 

Armata de la Kempo
Cei mai mulți copii au fost aduși de Federația de Kempo, o adevărată armată

12 federații sportive și-au adus speranțele la „Ziua copilului Sportiv”

Desfășurată între orele 10:00 și 16:00 acțiunea a strâns laolaltă copii de grădiniță cărora le curgea nasul și adolescenți dornici să-și încordeze mușchii. Fete sau băieți, campioni sau novici, toți s-au strâns în jurul antrenorilor și au privit cu jind vedetele din sporturile lor.

Vârsta nu a fost un impediment și nici statura: floretistele au trecut pe la haltere, gimnaștii s-au bătut cu luptătorii de la kempo, voleibalistele au dat cu pumnii în sacii de box, tenismenii au încropit o miuță cu rugbyștii. Curiozitatea, pasiunea pentru sport, prezența atâtor ambasadori ai sportului, oameni pentru care s-a cântat de multe ori imnul României i-au făcut pe copii să să exerseze discipline la care nu s-ar fi gândit până ieri niciodată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
robot umanoid star1 jpg
botosani jpg
bilet avion jpeg
batran viata lunga jpg
terorist Turcia jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
leonidas jpg
Ducesa de Argyle, Ducesa de Rutland jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net