VIDEO Descoperirea epocală care confirmă Biblia. A fost găsit locul în care Iisus a vindecat un orb

Ultima actualizare:

O descoperire de o importanță covârșitoare a fost făcută de arheologii din Israel în Parcul Național din orașul lui David, în imediata apropiere a vechii așezări Ierusalim. Săpăturile au scos la iveală treptele bazinului antic din Siloam, locul în care Iisus Hristos a săvârșit o minune, vindecând un orb, confirmând astfel scrierile Bibliei, scrie The Jerusalem Post.

image

„O dovadă de netăgăduit”

Locul descoperit îi uimește peste măsură pe arheologi. Este descris în Biblie, dar timp de 2000 de ani nu a fost găsit, ceea ce îi face pe experți să afirme că descoperirea este una semnificativă, care reprezintă o ”dovadă de netăgăduit a versetelor Bibliei și a poporului său, Israel”.

Este locul despre care se spune în Noul Testament că Iisus Hristos a vindecat un orb, dar apare menționat și în Vechiul Testament, au spus arheologii.

Cele opt trepte pe care s-a săvârșit minunea

Descoperirea a fost făcută de arheologi după ce au făcut progrese semnificative în excavarea sitului. Aproximativ opt trepte ale unor scări au fost scoase la lumină spre marea încântare a arheologilor.

Istoria păstrată pentru noi”, a fost remarca pastorului Johnnie Moore, președintele Congresului Liderilor Creștini. „În Bazinul Siloam, găsim dovezi ale istoriei păstrate pentru noi, dezvăluite exact la momentul potrivit”, a mai spus el pentru Fox News..

Din punct de vedere teologic, ea confirmă Scriptura; geografic, confirmă Scriptura; iar din punct de vedere politic, afirmă legătura incontestabilă și de neegalat a Israelului cu Ierusalim. Unele descoperiri sunt teoretice.

Acesta este de netăgăduit. Este o dovadă a poveștii Bibliei și a poporului ei, Israel”, a continuat el.

Bazinul antic din Siloam va fi deschis publicului pentru prima dată în 2.000 de ani

Bazinul Siloam din vechiul oraș al lui David, din vechiul Ierusalim, a fost construit cu aproximativ 2.700 de ani în urmă.

Autoritatea Parcurilor Naționale din Israel și Fundația Orașul David au anunțat la începutul acestui an că Bazinul antic din Siloam va fi deschis publicului pentru prima dată în 2.000 de ani.

Până de curând, doar o mică secțiune a locației a fost excavată complet și aceasta este accesibilă publicului. Site-ul are importanță covârșitoare atât pentru creștini, cât și pentru evrei, potrivit Fox News.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
cuplu fericit jpg
lacul de smarald ighiel jpg
Smiley Neversea
1 mai muncitoresc jpg
vila descoperire vezuviu jpg
Cozonac
Kate Middleton și Prințul William  foto   GettyImages jpg
pisici
image
actualitate.net
image
actualitate.net