VIDEO. Elena Băsescu a ajuns de urgență la spital. Fiica fostului președinte a căzut de pe cal

Ultima actualizare:

Pentru Elena Băsescu weekend-ul trecut s-a terminat la spital. Ea a suferit un accident și a ajuns cu un taxi la Urgențe. Fiica fostului președinte al României a căzut de pe cal în timpul unei ședințe de echitație. 

image

Pasionată de cai, Elena Băsescu, în vârstă de 42 de ani, urmează lecții de echitație. Duminică, ea a suferit un accident în timpul unei astfel de partide de călărie. Ar fi alunecat din șa și s-a izbit cu putere de pământ.

Dacă inițial a crezut că durerea va trece de la sine, mai târziu a luat decizia să fie investigată de medici, s-a urcat într-un taxi și a mers direct la Camera de Gardă a unui spital din București, potrivit jurnaliștilor de la Cancan.

Fiica fostului președinte a ajuns la spital singură, cu un Uber. Se pare că a fost atât de grăbită să ajungă la medic încât a plecat în papuci. 

La spital, Elena Băsescu a fost urcată într-un scaun cu rotile și transportată pentru mai multe investigații. Ar fi făcut inclusiv un RMN. Se pare, totuși,  că a rămas peste noapte sub observație medicală. 

Nu este prima oară când Elena Băsescu ajunge la Urgențe. În 2014, ea a fost rănită într-un accident rutier, după ce un șofer neatent a izbit mașina condusă de fiica fostului președinte al României.

Elena Băsescu era atunci însărcinată pentru a doua oară. Din fericire, atât ea cât și copilul au scăpat teferi din accidentul care a avut loc într-o intersecție în Capitală.

Elena Băsescu a fost europarlamentar între 2009 și 2014, iar în 2016 s-a angajat la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale. În decembrie 2020, a candidat la alegerile parlamentare, deschizând lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților. Cu toate acestea, PMP nu a reușit să atingă procentul necesar pentru a intra în Parlament.

La începutul acestui an, Elena s-a angajat la redactor la Aleph News, televiziunea lui Adrian Sârbu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
cancer jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
pensii png
shutterstock 2232363859 jpg
copil telefon jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net