Elena Băsescu a lăsat politica pentru televiziune! Uite cum se descurcă mezina fostului președinte

#Exclusiv Click!

Elena Băsescu (42 de ani) a luat prin surprindere pe multe persoane după ce s-a aflat, la începutul acestui an, că s-a angajat la un post de televiziune de știri, pe un post de redactor de știri politice! Mezina lui Traian Băsescu se pare că se descurcă de minune, deoarece surse din anturajul vedetei au dezvăluit în exclusivitate pentru Click! că aceasta are un bun simț ieșit din comun.

Nimeni nu se aștepta ca Eba să schimbe macazul profesional! După ce a fost manechin, europarlamentar în perioada 2009 – 2014, în 2016 a fost angajată la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale, iar în 2020 a candidat la alegerile parlamentare și a deschis lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților, acum se pare că a decis să pună politica în cui și să se reprofileze profesional. Ea s-a angajat ca redactor într-o televiziunea de știri patronată de Adrian Sârbu.

„Elena Băsescu nu are privilegii. Vine la program ca orice angajat”

Colegii săi cu care lucrează în redacție, zi de zi, sunt foarte încântați de noua lor colegă de birou, deoarece spun ei, Elena Băsescu are foarte mult bun-simț.

„Elena este redactor pe politic. Chiar mi-a trimis recent un coleg, un sms scris, în care îmi spunea de EBa este surprinzător de bine crescută, are prea mult bun simț și nu vrea să deranjeze pe nimeni din jurul ei. Elena întreabă, de fiecare dată, când nu știe ceva cu foarte multă eleganță. Ea are un program normal în redacție, ca orice angajat, nu are un altfel de program mai deosebit. Nu are privilegii speciale. Elena vine în redacție și scrie știri și tot asa. Programul e pe ture. De exemplu prima tura este de la 08.00 la 16.00”, a dezvăluit pentru Click! o apropiată a Elenei Băsescu.

Fiica fostului președinte al țării, Traian Băsescu (71 de ani), și-a postat și o imagine pe contul său de Instagram, de la noul loc de muncă, în timp ce redacta o știre pe domeniul politic, exact la ce se pricepe ea cel mai bine. În urma fotografiei postate pe contul său de socializare, internauții au avut doar cuvinte de laudă la adresa brunetei.

„Felicitări”, „ Cea mai frumoasă”, sunt doar două dintre comentariile pe care EBa le-a primit de la fani.

Contactată de Click! pentru a afla mai multe detalii , Elena Băsescu a fost destul de rezervată în declarații, confirmând doar noul său job.

Doamnă, da, așa este, aceste informații sunt deja publice. Din păcate nu vă pot da mai multe detalii despre jobul meu!”, ne-a declarat mezina fostului președinte.

EBa are trei copii din două relații

Elena Băsescu este mamă a trei copii. Sofia Anais (9 ani) și Traian Jr. (7 ani) sunt copiii pe care-i are din căsătoria cu Bogdan Ionescu.  Cei doi au divorţat în septembrie 2016, după patru ani de căsnicie, iar apoi Elena și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat care a devenit și tatăl celui de-al treilea copil al său - Anastasia (5 ani). Tânărul afacerist Cătălin Gheorghe este mai tânăr cu 12 ani decât Elena și este patronul unui restaurant de fițe din București. Din păcate nici această relație nu a durat prea mult, dar cei doi au rămas prieteni de dragul fetiței lor.

Conform ultimei declarații de avere, Elena Băsescu nu a mai lucrat din 2019 până acum. În 2019, figurează că ar fi primit doar indemnizaţie de creştere copil şi alocaţii, plus pensiile alimentare care s-au ridicat la suma de 60.000 de lei, în timp ce indemnizaţia la 38.000 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net