Wow! Elena Băsescu, pasiune comună cu regina Elisabeta a II-a. Fiica fostului președinte are talent

Ultima actualizare:

Elena Băsescu, 42 de ani, are o pasiune secretă despre care puțini știau și care a fost și una dintre activitățile preferate ale regretatei Regina Elisabeta a II-a. Mezina fostului președinte al României practică echitația, iar în imaginile recent împărtășite pe Instagram, aflăm cu surprindere că se pricepe foarte bine la acest sport. 

Elena Băsescu jpg

Elena Băsescu este în continuare plină de surprize și demonstrează chiar și acum, după ani petrecuți în lumina reflectoarelor, că are talente ascunse. Mai nou Eba practică echitația, un sport considerat nobil, de care era pasionată și Regina Elisabeta a II-a, care iubea foarte mult caii. 

Citește și: Elena Băsescu plătește o avere pentru școala copiilor ei. Ce sumă exorbitantă dă pe an

Fiica cea mică a președintelui României a împărtășit un filmuleț în care dovedește cât de grațioasă este și cât de bine se pricepe la echitație. Eba a îmbrăcat un costum de călărie complet negru, format din pantaloni mulați și o bluză, ambele de culoare neagră, care îi scoteau în evidență silueta de fotomodel. 

Nu rata nici: Wow! Ce elegantă a fost Elena Băsescu în prima zi de școală a copiilor ei

Eba a împărtășit un filmuleț în care își plimbă cu grijă calul, un exemplar superb cu coama neagră, dar a postat și un clip la secțiunea Story în care călărește și îi filmează pe copiii ei. 

Desigur Elena Băsescu îi învață și pe copiii ei echitația, sport pe care îl practică împreună, fapt care a stârnit admirația internauților. 

Elena Băsescu a fost dintotdeauna apreciată pentru look-ul ei de model, iar silueta a fost una dintre preocupările ei principale. Recent, Eba a început să se concentreze tot mai mult pe trăsăturile chipului și a început, treptat, să facă anumite retușuri, mai ales în zona buzelor. 

Recent, mezina lui Traian Băsescu a trecut pragul medicului estetician pentru o intervenție cu acid hialuronic, în zona buzelor, iar rezultatul a fost unul neașteptat. Elena Băsescu a publicat o imagine pe social media, în care se vede clar că este posibil să fi exagerat cu această modificare, întrucât buzele au un volum prea mare pentru fața ei. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net