VIDEO Emil Boc și Lucian Bode s-au dezlănțuit la Untold 2022, precum doi adolescenți!

Emil Boc, primarului din Cluj-Napoca, și Lucian Bode, ministrul Internelor, au făcut mare paranghelie la Festivalul Untold 2022, unde s-au distrat alături de tinerii petrecăreți, pe ritmurile muzicii. Politicienii au renunțat la ținutele oficiale și au adoptat haine lejere, tocmai bune pentru dans. 

image
(sursă foto Facebook/ Lucian Bode)

Emil Boc, 55 de ani, este o tânără speranță, la fel și colegul său de breaslă, PNL-istul Lucian Bode. Politicienii au venit cu chef de distracție la unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa, Untold 2022. Duo-ul «Boc și Bode» au uitat pentru o noapte de statutul lor oficial și s-au amestecat prin mulțimea de tineri, unde au petrecut de parcă erau doi liceeni. 

Vezi și: Andreea Esca a găsit cea mai excentrică ținută de la UNTOLD. Sună periculos, lasă fusta mai jos! Nu e prima care se îmbracă așa

Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca, este mândru nevoie mare de festivalul Untold, considerat, la nivel internațional, unul dintre cele mai prestigioase evenimente muzicale anuale, din Europa. Așadar, edilul a vrut să îi arate și ministrul de Interne, Lucian Bode, cum se distrează clujenii. 

Nu rata nici: Scandal la Untold 2022! Mai multe persoane s-au luat la bătaie la concertul lui David Guetta

Boc și Bode au fost filmați în timp ce dansau de mama focului și, trebuie să recunoaștem, că primarul din Cluj-Napoca se pricepe ceva mai bine la acest gen de activități, decât colegul său.

Desigur, vizita celor doi nu a fost cu totul întâmplatoare la Festivalul de muzică Untold 2022, căci edilul Clujului și Bode au venit pentru a verifica dacă autoritățile își fac treaba în ceea ce privește supravegherea zonei în cazul activităților ce implică consumul de stupefiante. 

Potrivit ultimelor informații, 143 de persoane au fost prinse cu substanțe insterzise, după patru zile de festival. Au existat și 1500 de persoane care au necesitat îngrijiri medicale din cauza problemelor cardiace sau digestive.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
persoana in caruciorul cu rortile lovita de o masina FOTO captura video jpg
FOS
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg