Scandal la Untold 2022! Mai multe persoane s-au luat la bătaie la concertul lui David Guetta

Un grup de persoane s-au luat la bătaie în timpul evenimentului Untold 2022, chiar în timpul concertului celebrului David Guetta, de la scena principală. 

untold jpeg
Mai multe persoane s-au luat la bătaie la Untold 2022

Spectatorii respectivi au început să se bată, potrivit mai multor imagini ce au apărut pe rețelele de socializare. În cauză, Poliția a deschis o anchetă, dar a transmis că nu a primit nicio sesizare. 

„În urma verificărilor, nu a fost identificată vreo sesizare cu privire la incidentului din imagini, iar, până în prezent, nu s-au formulat plângeri”, este scris în comunicatul oferit de către Poliție, arată Antena 3.

S-ar putea să vrei să vezi și: Andreea Esca a găsit cea mai excentrică ținută de la UNTOLD. Sună periculos, lasă fusta mai jos! Nu e prima care se îmbracă așa

Cum s-a descurcat Poliția la Untold 2022?

Chiar și așa, Poliția prezentă la Untold 2022 nu a rămas în urmă cu amenzile. Agenții din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au aplicat, în a treia zi de festival, aproximativ 34 de amenzi, având o valoare totală de aproximativ 30.345 lei.

Informează-te și despre: Roxana Nemeș l-a iertat pe soțul infidel! Călin Hagima și-a spălat păcatele la UNTOLD

De asemenea, alte 19 avertismente au fost transmise, iar jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca au aplicat, printre altele, și 10 amenzi, având o valoare totală de 3.700 de lei.

Cât despre prevenirea și combaterea consumului de substanțe psihoactive, printre măsurile active de verificare, au fost oprite din a participa la festival aproximativ 49 de persoane, identificate ca având asupra lor droguri. 

De asemenea, și alte 11 persoane au fost identificate conducând sub influența substanțelor psihoactive.

Mai mult, o atenție deosebită a fost acordată asigurării primului-ajutor. Așadar, echipajele medicale aflate la cele cinci posturi medicale au acordat ajutor împotriva traumatismelor diverse, durerilor digestive, durerilor de cap sau în cazul afecțiunilor medicale diverse (probleme de natură cardiacă, reacții alergice etc.)

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Xi Jinping FOTO SHUTTERSTOCK
Maxim
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg