VIDEO. Trei polițiști au salvat din flăcări o familie din Predeal. Imagini cutremurătoare: „Casa ne-a luat foc!”

Trei tineri polițiști au devenit eroi pentru o familie din Predeal. Casă în care locuia familia cu un bebeluș, dar și doi câini, a fost cuprinsă de flăcări. Agenții nu au stat pe gânduri și au intervenit imediat.

O familie cu doi bebeluși a fost salvată Foto: Pixabay.com
O familie cu doi bebeluși a fost salvată Foto: Pixabay.com

Acțiune contra cronometru

Cei trei tineri agenți de poliție au răspuns apelului la 112 și au pornit într-o acțiune contracronometru. Polițiștii au reușit să salveze, din casa care ardea ca o torță, două persoane adulte și o bunică ce avea în brate un copil de aproximativ un an. Apoi, când au intrat din nou în casă, agenții au ieșit și cu doi căței, scrie Antena3CNN.ro.

Polițiștii au salvat un bebeluș de 10 luni

Casa ne-a luat foc! Suntem din Predeal, veniți repede!”, acesta a fost apelul spre care colegii noștri au pornit într-o acțiune contracronometru. Cristi, Gabi și Ștefan au acționat rapid și au intrat în casa cuprinsă de flăcări, pentru a salva o familie, cu un bebeluș de 10 luni. Cu empatie și promptitudine, s-au asigurat că nu mai este nimeni în casă, recuperând și doi patrupezi ai familiei. 

Ce a anunțat Poliția Română

Intervenția a fost finalizată cu succes, alături de colegii de la pompieri! Devotamentul și angajamentul polițiștilor față de siguranța cetățenilor se văd la fiecare astfel de intervenție”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Poliției Române.

Bebeluș ars de viu în casă

Ne amintim că în noiembrie un bebeluș de 11 luni a ars de viu după ce camera în care se juca a fost cuprinsă de flăcări. Mama copilului, împreună cu o soră, de șapte ani, erau în curte când o bubuitură puternică, urmată de flăcări violente, au cuprins camera bebelușului. Disperată, femeia a încercat să îl salveze, dar nu a reușit.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri. După două ore, militarii au reușit să stingă incendiul. Din păcate, bebelușul care ar fi împlinit în decembrie un an, a fost găsit carbonizat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net