Vlad Pascu, declaraţii din închisoare după tragedia din 2 Mai. Ce a declarat și tatăl acestuia

Marți, 9 aprilie, toată familia Pascu a fost citată la tribunal. Vlad Pascu a declarat că și-ar dori să dea timpul înapoi și să-și facă o cu totul altă viață decât a avut până în momentul tragediei. Totodată, tatăl acestuia, Mihail Pascu a spus că nu vrea să vorbească despre acei copii morți, deoarece este un subiect tabu. Ne amintim că Vlad Pascu este șoferul drogat care a ucis doi tineri cu mașina în stațiunea 2 Mai, din Constanța. 

Vlad Pascu Foto: Inquam Photos
Vlad Pascu Foto: Inquam Photos

Ce a declarat Mihail Pascu

Mihail Pascu a fost prezent, marţi, 9 aprilie, la Tribunalul Bucureşti unde este termen în dosarul în care a fost trimis în judecată împreună cu fiul său şi cu mama acestuia. El a precizat că nu doreşte să vorbească despre cei doi copii loviţi mortal cu maşina de fiul său.

De acei copii nu vreau să vorbesc. Este un lucru tabu pentru mine. Sunt nişte copii morţi în nişte condiţii anume, iar eu nu vreau să vorbesc despre aşa ceva. Lăsaţi oamenii ăia în pace, îi distrugeţi cu sănătatea şi îi asmuţiţi împotriva mea şi au ajuns săracii să ameninţe public. Vă daţi seama ce aţi făcut? (...) Dumneavoastră aţi făcut nişte lucruri şi nu i-aţi lăsat să îşi plângă morţii şi să îşi tragă sufletul”, a afirmat Mihail Pascu.

Mihail Pascu: „Dumnezeu să îi ierte"

Mihail Pascu susţine că a încercat întotdeauna să facă ceea ce trebuia făcut. „Dumnezeu să îi ierte! Am încercat de fiecare dată să fac ce trebuia făcut. Nu am putut să fac din cauza faptului că dacă făceam un pas, eram arestat. Am avut ambulanţă pregătită pentru cei care erau victime, am avut medic privat asigurat şi am dovezi în sensul respectivă. Asta a fost să fie. Am ajuns să ajung la mediator, astea sunt regulile. Asta este legislaţia şi trebuie să mă conformez. Îmi pare foarte rău cu ceea ce aţi făcut şi vizavi de justiţie şi vizavi de toate cele. E un cancan total”, a mai declarat Mihail Pascu.

Vlad Pascu, primele declarații din închisoare

Vlad Pascu susține că și-ar dori să dea timpul înapoi și să-și facă o cu totul altă viață decât a avut până în momentul tragediei. „Am o grămadă de remușcări. Aş porni pe o altă cale cu totul şi mi-aş face o altă viaţă, în sensul în care ce am făcut până acum, pentru că ştiu că am făcut greşit şi am pierdut nişte timp, s-a întâmplat şi tragedia aceasta cu acei doi oameni care nu au cum să se mai întoarcă în momentul de faţă, aş da orice să pot să dau timpul înapoi, să pot să fac lucrurile cu totul diferit.

Sunt şi nişte imagini care s-au creat pe baza unor informaţii. Eu ştiu cine sunt eu şi ştiu că tot ce se televizează îmi arată decât partea neagră a mea, nu arată nimic şi din lucrurile pe care eu le-am făcut bune în viaţa aceasta. Îmi asum fapta respectivă şi încerc să merg mai departe şi sper să pot să aduc plus valoare la un moment dat şi să reuşesc măcar 10% să fac înapoi ceea ce am stricat. Este într-o suferinţă de care eu nu am cum să-mi dau seama, nu am cum să mă pun în locul lui, dar clar, suferă foarte mult şi pot să înţeleg şi să-mi asum”, a declarat Vlad Pascu.

Vlad Pascu este judecat la Judecătoria Mangalia pentru accidentul de la 2 Mai

Ne amintim că Vlad Pascu şi părinţii săi, Mihail şi Miruna, au fost trimiși în judecată pentru comiterea mai multor infracţiuni, printre care trafic de droguri, pentru determinarea unei persoane să dea declaraţii mincinoase sau să nu prezinte probe şi pentru punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consum de droguri. Dosarul se judecă la Tribunalul Bucureşti. De asemenea, Vlad Pascu este judecat la Judecătoria Mangalia pentru accidentul de la 2 Mai în urma căruia doi tineri au murit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
WhatsApp Image 2024 04 30 at 19 30 18 jpeg
tiramisu pexels jpg
euro valuta bani pixabay jpg
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net