„Voi apăsa pe trăgaci”. Vărul manelistului Culiță Sterp s-a sinucis din dragoste

Ultima actualizare:

Tânărul care și-a pus capăt zilelor, împușcându-se în cap, este văr primar cu interpretul de manele Culiță Sterp. Familia este în stare de șoc. Înainte de a face gestul sinucigaș, acesta i-a transmis iubitei un mesaj în care i-a spus că va apăsa pe trăgaci, potrivit Opinia Timișoarei.

image

Ionică Sterp a fost găsit fără viață chiar de părinții lui în casa familiei din localitatea Sânandrei, județul Timiș.

În mesajul pe care bărbatul de 30 de ani și-a anunțat iubita de intenția sa, dă toate detaliile. Potrivit anchetatorilor, acesta a scris că va apăsa pe trăgaci și că va fi găsit mort în camera sa.

Mesajul a fost văzut târziu de femeie, astfel că nu a putut să ia legătura în timp util cu familia pentru a-l împiedica pe Ionică să recurgă la gestul extrem.

Familia este în stare de șoc

Ionică Sterp, în vârstă de 30 de ani, nu a făcut față durerii după despărțirea de femeia pe care o iubea. Mintea i-a fost ocupată de gândul sinucigaș. I-a lăsat femeii un mesaj pe rețelele sociale, apoi, așa cum a scris și în bilet, a apăsat pe trăgaci. A folosit pușca de vânătoare a familiei.

Părinții l-au găsit miercuri dimineața, iar de atunci nu își pot reveni din șoc.

Medicii sosiți la fața locului nu l-au mai putut ajuta cu nimic pe Ionică. Se împușcase în cap, iar medicii au declarat decesul.

Gestul bărbatului a adunat întreaga familie din toate colțurile țării.

Rudele, prietenii și vecinii spun că avea toată viața înainte și că nimic nu prevestea nenorocirea. Nimeni nu și-a dat seama cât suferea Ionică și nimeni nu s-a gândit că își va pune capăt zilelor.

”La data de 17.05.2023,în jurul orei 10:00, poliţiştii Secţiei 3 Rurale Sânandrei au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost găsit decedat la domiciliul său din localitatea Sânandrei, judeţul Timiş. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, bărbatul s-ar fi împuşcat în cap cu arma de vânătoare deţinută legal”, a transmis IPJ Timiş.

Conform procedurilor, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net