Vouchere de 300 de lei, oferite chiar de 1 iunie! Cine sunt angajații care vor beneficia de acestea

Există o categorie de angajați care pot să primească, chiar de 1 iunie, de Ziua Copilului, vouchere în valoare de 300 de lei. Este vorba despre salariații care au în întreținere minori.

O anumită categorie de angajați pot să primească bani în plus de 1 iunie. Foto: Click.
O anumită categorie de angajați pot să primească bani în plus de 1 iunie. Foto: Click.

Cine sunt salariații care pot să primească vouchere de 300 de lei de 1 iunie

Cei care, pe lângă leafa lunară, la începutul lunii viitoare vor putea să primească de la angajatorii lor mai mulți bani sunt salariații care au copii în întreținere. Conform legislației în vigoare, companiile au dreptul să ofere aceste vouchere - în valoarea de 300 de lei - cu ocazia Zilei Copilului, celebrată pe 1 iunie, în prima zi de vară.

Însă, este specificat că această sumă de bani poate fi utilizată doar pentru micuți, pentru a le face acesora mici bucurii de 1 iunie, ziua lor.

Minivacanță pentru angajații români

Ziua Copilului (1 iunie) și Rusaliile aduc zile în plus românilor. Astfel, ziua de 4 iunie va fi zi liberă cu ocazia sărbătorii primei zi de Rusalii, ziua de 5 iunie este a doua zi de Rusalii care va fi considerată, de asemenea, liberă. Ziua de 4 iunie pică duminică, în timp ce ziua de 5 iunie pică în timpul săptămânii, respectiv ziua de luni. Până la ziua de Rusalii, românii vor mai avea o zi liberă în timpul săptămânii, respectiv ziua Copilului în data de 1 iunie care pică într-o zi de joi. Foarte mulți dintre angajatori vor da zi liberă și pe 2 iunie, astfel românii vor avea parte de o minivacanță. Așadar, acești bani vin la fix, mulți părinți alegând să plece câteva zile cu micuții lor. 

Nu toți angajații se vor bucura de aceste voucere

Din păcate, nu toți angajații vor avea parte de un astfel de cadou. Cei care îl vor primi au deja inclus acest lucru în contractul de muncă. Sau, după caz, în regulamentul intern al companiei/firmei la care sunt angajați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net