Voucherele de vacanță pentru bugetari ar putea crește la 2.080 de lei! Banii vor intra direct pe card

femeie care numara bani jpeg
Voucherele de vacanță vor crește în extra sezonFoto: Arhiva Click!

Vești bune pentru bugetari! Valoarea voucherelor de vacanță va fi majorată de la 1.450 lei la 2.080 lei pentru cei ce aleg să meargă în vacanță în extrasezon. Propunerea a fost făcută de Ministerul Turismului și va fi discutată în perioada următoare.

Beneficiarii pot opta să își petreacă vacanța în lunile octombrie - noiembrie și martie - aprilie, când de regulă se înregistrează un număr redus de turiști, și vor primi vouchere majorate, potrivit Digi24. Este un sprijin acordat industriei turistice, pentru că în acest mod s-ar asigura suplimentarea în perioadele mai sărace ale anului. Industria balneo ar fi foarte avantajată de aceasăt propunere. 

Săptămâna viitoare va avea loc o întâlnire cu reprezentanții industriei turismului, iar propunerea ar putea fi îmbunătățită, a anunțat ministrul de resort Bogdan Trif. Mpsura distriburii de vouchere de vacanță va fi prelungită și după 2020. Voucherele de vacanță au eliminat aproximativ 60% din turismul „la negru”: De asemenea, în 2019, numărul beneficiarilor s-a dublat față de anul trecut. Bogdan Trif a declarat că se dorește ca de anul viitor, voucherele de vacanță să se dea sub formă de bani, pe cared: „Ne dorim ca voucherele să se dea pe card, pentru că vrem să fim și mai ecologiști și să nu risipim în mod inutil hârtia”.

 „Avem o idee legată de voucherele de vacanţă, în extrasezon. Ştiţi că noi astăzi dăm 1.450 lei pentru sezon şi am spus să verificăm dacă operatorii de turism ar dori, desigur şi cei care beneficiază de aceste facilităţi, şi de extindere a sezonului, să spunem aşa, şi să alocăm 2.080 lei. Este o discuţie în derulare”, a declarat ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, la Deva, citat de Antena 3.

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
zodiac 600x400 jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
politisti arestare
foto fb marius budai
regina elisabeta meghan markle jpeg
bolid incendiu PNG
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
parinti uk 2 jpg