Voucherele de vacan╚Ť─â pentru bugetari ar putea cre╚Öte la 2.080 de lei! Banii vor intra direct pe card

femeie care numara bani jpeg
Voucherele de vacan╚Ť─â vor cre╚Öte ├«n extra sezonFoto: Arhiva Click!

Ve╚Öti bune pentru bugetari! Valoarea voucherelor de vacan╚Ť─â va fi majorat─â de la 1.450 lei la 2.080 lei pentru cei ce aleg s─â mearg─â ├«n vacan╚Ť─â ├«n extrasezon. Propunerea a fost f─âcut─â de Ministerul Turismului ╚Öi va fi discutat─â ├«n perioada urm─âtoare.

Beneficiarii pot opta s─â ├«╚Öi petreac─â vacan╚Ťa ├«n lunile octombrie - noiembrie ╚Öi martie - aprilie, c├ónd de regul─â se ├«nregistreaz─â un num─âr redus de turi╚Öti, ╚Öi vor primi vouchere majorate, potrivit Digi24. Este un sprijin acordat industriei turistice, pentru c─â ├«n acest mod s-ar asigura suplimentarea ├«n perioadele mai s─ârace ale anului. Industria balneo ar fi foarte avantajat─â de aceas─ât propunere. 

S─âpt─âm├óna viitoare va avea loc o ├«nt├ólnire cu reprezentan╚Ťii industriei turismului, iar propunerea ar putea fi ├«mbun─ât─â╚Ťit─â, a anun╚Ťat ministrul de resort Bogdan Trif. Mpsura distriburii de vouchere de vacan╚Ť─â va fi prelungit─â ╚Öi dup─â 2020. Voucherele de vacan╚Ť─â au eliminat aproximativ 60% din turismul ÔÇ×la negruÔÇŁ: De asemenea, ├«n 2019, num─ârul beneficiarilor s-a dublat fa╚Ť─â de anul trecut. Bogdan Trif a declarat c─â se dore╚Öte ca de anul viitor, voucherele de vacan╚Ť─â s─â se dea sub form─â de bani, pe cared: ÔÇ×Ne dorim ca voucherele s─â se dea pe card, pentru c─â vrem s─â fim ╚Öi mai ecologi╚Öti ╚Öi s─â nu risipim ├«n mod inutil h├órtiaÔÇŁ.

 ÔÇ×Avem o idee legat─â de voucherele de vacan┼ú─â, ├«n extrasezon. ┼×ti┼úi c─â noi ast─âzi d─âm 1.450 lei pentru sezon ┼či am spus s─â verific─âm dac─â operatorii de turism ar dori, desigur ┼či cei care beneficiaz─â de aceste facilit─â┼úi, ┼či de extindere a sezonului, s─â spunem a┼ča, ┼či s─â aloc─âm 2.080 lei. Este o discu┼úie ├«n derulareÔÇŁ, a declarat ministrul Finan┼úelor Publice, Eugen Teodorovici, la Deva, citat de Antena 3.

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
Katie Washbourne jpg
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
roland stanescu jpg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 4 iulie sfantul ierarh andrei criteanul arhiepiscopul cretei png
canicula
image png
foto 1 front FOTO Oceanic Club Constan╚Ťa jpg
image png
mister alcatraz jpg