Vrei să-ți petreci Crăciunul sau Revelionul pe litoral? Iată câți bani trebuie să scoți din buzunar

Sărbătorile de iarnă înseamnă pentru mulți români petrecerea concediului în mod tradițional, în stațiunile montane din România, dar, unii aleg să-și petreacă Crăciunul și Revelionul pe litoral. Cei care merg la malul mării caută un loc liniștit și este din plin, pentru că, evident, stațiunile sunt pustii iarna. Dar câți bani trebuie să scoți din buzunar ca să-ți petreci Crăciunul sau Revelionul în stațiunile de pe litoral?

Câți bani trebuie să plătești ca să-ți petreci Crăciunul sau Revelionul pe litoral / Foto: Pixabay
Câți bani trebuie să plătești ca să-ți petreci Crăciunul sau Revelionul pe litoral / Foto: Pixabay

Deși mulți români optează pentru destinații montane pentru a-și petrece sărbătorile de iarnă, nu contează că sunt în România sau peste hotare, unii preferă liniștea de pe litoral. La malul mării sunt locuri pe alese pentru Sărbatori. Mai multe hoteluri vor fi deschise și au pregătit diverse oferte pentru turiști.

Cât te costă să petreci Crăciunul sau Revelionul pe litoral

Se organizează petreceri și cine festive de sărbători, iar pachetele atrag turiștii. Cu cât cresc serviciile, cu atât mai mare este și prețul. De exemplu, la un hotel de patru stele din Mamaia, trebuie să scoți din buzunar suma de 1.600 de lei pe noapte. În unele locații nu se organizează nimic în noaptea de Revelion, ci doar de Crăciun. Pachetele turistice cuprind patru nopți de cazare și includ mese festive, muzică live și o zonă de spa.

„Pachetele au sejururi de 4 nopți de cazare cu mese open buffet, masa tradițională de Anul Nou, cu petrecerea de Anul Nou, muzică live și bineînțeles în zona de spa. Nu mai avem de Revelion, dar avem de Craciun”, a declarat Mihaela Clima, șef recepție, potrivit stirileprotv.ro.

Bineînțeles, turiștii mai pot opta și pentru o cină festivă în afara hotelului. De exemplu, unul dintre restaurantele din Constanța organizează o mare petrecere în seara de Revelion, iar rezervările au început din octombrie. Prețurile variază între 400 si 800 de lei de persoană.

„Facem două Revelioane, cam 800 de persoane. Avem muzică live pentru toate gusturile, belly dance, muzică grecească, dansuri grecești, foarte multe surprize o să fie. Va fi un Revelion în forță”, a mărturisit administratorul restaurantului, Stelian Terzi.

Cei care își vor petrece sărbătorile de iarnă la malul mării, se vor bucura de vreme caldă. Potrivit meteorologilor, vor fi 13 grade pe litoral, la final de an.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net