Temperaturile scad! Un val de frig își face simțită prezența în majoritatea regiunilor țării

Toamna își face simțită prezența și își intră în drepturi. Temperaturile înregistrate de către termometre vor fi mai mici decât cele obișnuite în mod normal pentru această perioadă a anului. 

image

Temperaturile sunt în scădere, iar valori mai mici decât cele obișnuite pentru această perioadă vor fi înregistrate în mai multe regiuni ale țării. Săptămâna aceasta temperaturile nu vor trece de 23 de grade Celsius și există condiții de ploaie. Cerul va fi acoperit de nori, iar precipitațiile nu vor lipsi.

Citește și: Opt lucruri pe care nu le știai despre imunitate 

Luni, 19 septembrie, conform Administrației Nțaionale de Meteorologie (ANM), vremea se va menține deosebit de rece în vestul, nordul și centrul ţării, iar în celelalte zone valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. Cerul va avea înnorări și temporar va ploua, pe arii extinse în regiunile intracarpatice și doar trecător și pe suprafețe mici în rest.  

Miercuri, 21 septembrie, temperaturile se vor situa mult sub cele normale în această perioadă și va ploua în aproape toate regiunile țării. Temperaturile nu vor depăși 22 de grade. 

Cerul va avea înnorări şi va ploua temporar în cea mai mare parte a ţării. La munte, la peste 1.600 metri altitudine, precipitaţiile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, în extremitatea de sud-vest şi pe litoral.

Sursă foto: Pixabay.com

Citește mai multe detalii despre vremea din următoarea perioadă accesând Adevărul 

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net