Vremea se schimbă radical în România și iarna lovește cu putere. Când revin ninsorile

Vremea se schimbă brusc în țara noastră, iar meteorologii vin cu vești proaste pentru românii care preferă temperaturile calde. Un val de aer rece va pătrunde în România, iar în perioada următoare chiar putem să ne așteptăm la ninsori și lapoviță.

Vremea se va răci în România
Vremea se va răci în România

Potrivit informațiilor de la Antena 3 CNN, vremea din țara noastră urmează să se schimbe radical. După o perioadă în care ne-am bucurat de temperaturi plăcute, lucrurile urmează să se schimbe. Se pare că cea mai mare parte a continentului deja resimte efectele unui ciclon din Mediterana, iar în țări precum Franța, Germania, Italia, Croația și Suedia deja sunt furtuni serioase. Vântul în aceste țări suflă cu putere, iar în zonele montane deja sunt ninsori.

Iar, din păcate, meteorologii ne anunță că efectele acestui ciclon vor începe să fie resimțite și în țara noastră. Deocamdată, o masă de aer cald este prezentă în România, iar astăzi au fost înregistrate aproximativ 18 – 19 grade prin Banat și Crișana.

În restul țării, temperaturile au fost puțin mai reci, iar în cursul zilei de mâine vremea rămâne frumoasă de-a lungul României. Se vor înregistra peste 10 grade, iar precipitațiile vor fi, practic, complet absente.

Când se răcește vremea în România

Cu toate acestea, lucrurile urmează să se schimbe dramatic începând de miercuri. O masă de aer rece urmează să pătrundă în țara noastră prin nordul Moldovei, iar de acolo va urma să se extindă și în Oltenia, Dobrogea, cât și în Muntenia. Temperaturile vor scădea dramatic, iar maximele nu ar trebui să depășească valorile de 3 – 4 grade Celsius, dar în unele zone pot ajunge până la 10 grade. În privința minimelor, se pare că acestea vor fi negative.

În zonele montane, se pare că este posibil să avem parte și de ninsori și lapoviță, iar pe măsură ce masa de aer rece se va extinde de-a lungul țării, este posibil ca aceste fenomene să se extindă și la altitudini mai mici. Miercuri și joi noapte, temperaturile minime pe timp de noapte vor fi negative.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net