Wizz Air suspendă zborurile către o destinație importantă, des frecventată de români

Din păcate, românii nu vor mai putea zbura către o destinație importantă, până pe data de 14 ianuarie, anul viitor. Anunțul a fost făcut chiar de către compania Wizz Air, care oferă pasagerilor afectați de această decizie oportunitatea de a-și lua banii înapoi.

Wizz Air suspendă zborurile către Tel Aviv / foto: Pixabay
Wizz Air suspendă zborurile către Tel Aviv / foto: Pixabay

Românii care urmau să zboare către Tel Aviv în perioada următoare tocmai au primit o veste proastă de la compania aeriană Wizz Air. Aceasta a decis să își întrerupă temporar zborurile către această destinație importantă, din cauza instabilității din regiune.

Însă, românii care călătoresc către acest oraș important din Israel trebuie să știe că zborurile ar trebui să fie reluate începând cu anul următor, de pe data de 14 ianuarie. Compania a informat călătorii că dacă au făcut rezervări prin intermediul unei agenții de turism, sau a oricărei alte părți terțe, trebuie să se adreseze acesteia pentru a-și lua banii înapoi.

Wizz Air suspendă temporar zborurile către Tel Aviv

Compania a mai precizat că regretă toate inconveniențele pe care această decizie le provoacă călătorilor.

„Ca urmare a situaţiei actuale din regiune, Wizz Air va suspenda temporar zborurile spre şi dinspre Tel Aviv până în data de 14 ianuarie 2025, inclusiv. Wizz Air regretă inconvenienţele cauzate clienţilor în urma acestor circumstanţe extraordinare, aflate în afara controlului companiei aeriene, şi oferă pasagerilor afectaţi posibilitatea rambursării complete în credite Wizz sau în forma originală de plată, precum şi opţiuni gratuite de reprogramare a zborului”, a transmis compania Wizz Air.

Wizz Air va opera zboruri către alte destinații importante

Românii care călătoresc cu avionul au și motive pentru a se bucura. Tot Wizz Air urmează să introducă o nouă cursă, din București și Iași, către Malmo. Zborurile vor începe din 29 octombrie, în zilele de marți și sâmbătă, iar prețul unui bilet începe de la 99 de lei.

De asemenea, tot din luna octombrie, Wizz Air introduce alte cinci noi rute, din București, către Milano Malpensa, Stuttgart și Trieste, în timp ce de la Cluj-Napoca se va putea zbura către Stuttgart și Lisabona.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
codex da vinci
index png
cafea turceasca istock jpg
gandac puturos jpg
sofer somn obosit shutterstock png
caine Foto Ilegis jpg
conacul cotofenilor adevarul ro jpeg
Padure Romania FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net