Zboruri directe de pe Aeroportul Otopeni către o destinație tot mai căutată de români. Biletele sunt la prețuri de nimic

Ultima actualizare:

AnimaWings lansează o nouă rută internaţională: București – Stockholm. Zborurile planificate de la 1 octombrie au prețuri de 83 de euro. Acestea vor fi făcute cu Airbus 220-300, aeronave cumpărate de compania aeriană chiar în decursul acestui an.

Vor fi aeronave noi pe ruta București – Stockholm Foto: Facebook
Vor fi aeronave noi pe ruta București – Stockholm Foto: Facebook

Bucureşti – Stockholm, zboruri de 83 de euro 

Cursa Bucureşti – Stockholm va fi o rută regulată, cu o frecvenţă săptămânală de 3 zboruri, iar aeronavele vor ateriza pe aeroportul Stockholm Arlanda. Din informaţiile existente pe site-ul companiei, primele zboruri planificate din 1 octombrie au preţuri care pornesc de la 83 de euro.

Anterior, compania a anunţat curse noi spre Cluj Napoca, Iaşi, Oradea, Paris (Charles de Gaulle) şi Larnaca. În perioada următoare, AnimaWings va continua să introducă destinaţii noi odată cu lansarea programului de iarnă.

Zborurile vor fi efectuate cu aeronave noi

Suntem extrem de încântaţi să anunţăm această nouă rută regulată către Stockholm, o destinaţie deosebit de atractivă atât pentru călătoriile de afaceri, cât şi pentru cele de agrement. Extinderea rapidă a reţelei noastre de zboruri demonstrează angajamentul nostru continuu de a oferi mai multe opţiuni de călătorie şi de a răspunde nevoilor diverse ale clienţilor noştri”, a spus Marius Pandel, acţionar Animawings.

Toate zborurile vor fi efectuate cu aeronave noi, Airbus 220-300, achiziţionate de compania aeriană în acest an. AnimaWings îşi va mări flota în acest an cu 2 avioane de tip Airbus A220-300, iar în următorul an cu încă 4 aeronave, dintr-un plan total de achiziţii de 12 aeronave de acest tip.

AnimaWings, companie 100% românească

„După achiziţia integrală a companiei AnimaWings, ne urmărim ambiţia de a deveni cea mai importantă companie aeriană românească, punând la dispoziţia clienţilor noştri rute interne şi internaţionale pe care şi le doreau de multă vreme şi oferindu-le zboruri confortabile, la preţuri accesibile, cu aeronave de ultimă generaţie”, a declarat Marius Pandel, unul dintre deținătorii companiei românești.

AnimaWings este o companie aeriană 100% românească, inaugurată în 2020 şi parte a Memento Group. Aceasta este deţinută de fraţii Cristian şi Marius Pandel, fondatorii Christian Tour, parte a Memento Group. Firma a fost inaugurată în 2020, iar recent a fost deschis un nou sediu în proximitatea Aeroportului Internaţional Henri Coandă.

Amintim că recent Chistian Tour a cumpărat pachetul majoritar de acţiuni al Animawings de la grupul grec Aegean Airlines, în urma acestei tranzacţii turoperatorul roman deţinând în totalitate compania aeriană, conform unui comunicat de presă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net