Compania aeriană care introduce noi zboruri pe rutele din România. Prețul unui bilet este foarte mic

O companie aeriană a anunțat că oferă zboruri către cele mai cunoscute orașe din România, iar prețurile biletelor nu sunt deloc piperate. Iată care sunt orașele din țară în care poți ajunge mult mai ușoar, de acum.

Compania aeriană care introduce noi zboruri pe rutele din România
Compania aeriană care introduce noi zboruri pe rutele din România

Orașele din România unde poți ajunge mai ușor cu avionul

Compania Animawings lansează zboruri interne contra unor prețuri foarte mici. Se vor efectua 9 zboruri pe săptămână de la Iași către București, începând cu data de 15 septembrie, iar prețul unui bilet pornește de la 35 de euro. Pe site-ul companiei, biletele au fost deja puse în vânzare.

Între Iași și București vor fi două curse tur-retur în zilele de luni, miercuri și vineri, dar și un zbor în zilele de marți, joi și duminică. În prima partea a săptămânii, călătoriile se vor desfășura între orele 08:45 și 20:40, urmând ca în cea de-a doua parte a săptămânii să poți călători la ora 20:40. Decolarea va avea loc pe aeroportul Otopeni, cursele fiind programate la orele 07:05 și 19:00, în zilele cu 2 zboruri. Pe de altă parte, în perioadele cu un singur zbor, avioanele vor decola din București, începând cu ora 19:00.

Cât vor costa biletele de avion

Tot din septembrie, compania Animawings va lansa curse directe din Capitală spre Cluj-Napoca și vor fi 5 pe săptămână. În același timp, spre Oradea se va putea decola de 6 ori pe săptămână, iar prețurile pornesc de la 35 de euro. Astfel, pe ruta Iași-București, biletele vor costa 35 de euro pe sens, iar pentru Cluj-Napoca București, prețurile încep de la 38 de euro pe sens. Totodată, prețul unui bilet pentru Oradea-București va fi mult mai ieftin, respectiv 25 de euro pe sens.

De-a lungul timpului, oamenii și-au exprimat nemulțumirile legate de prețurile biletelor, în special pe rețelele de socializare. Astfel, dacă stăm să comparăm prețul unui bilet pe ruta Oradea-București, cu prețul biletului de pe ruta Brașov-Roma, vom realiza că diferența este destul de mare. În timp ce pentru un zbor intern vei plăti 25 de euro, pentru o călătorie la Roma vei scoate din buzunar 100 de euro, potrivit adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
transalpina zapada inchisa jpeg
moneda 1 euro infipta in asfalt cazuta foto shutterstock 205847722 jpg
2 dieta cu hrisca jpg jpeg
mihaela bilic instagram jpg
autobuz troleibuz stb foto shutterstock
distractie jpeg
Nicki Minaj profimedia 0717344716 jpg
praf saharian jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net