Wizz Air, zbor către o destinație de vis, aflată la două ore de România. Prețul unui bilet pornește de la câteva sute de lei

Ultima actualizare:

Wizz Air aduce o veste minunată pentru pasionații de călătorii din România, lansând primul zbor care reconectează Bucureștiul și Salzburgul. Această nouă rută îmbunătățește conectivitatea între cele două localități, oferind călătorilor români oportunitatea de a explora un oraș plin de istorie și cultură, la prețuri accesibile.

Wizz Air. Foto: arhiva.
Wizz Air. Foto: arhiva.


Potrivit unui comunicat al companiei, Wizz Air și-a reafirmat angajamentul de a extinde rețeaua sa și de a conecta pasagerii la destinații interesante, asigurând în același timp o experiență de înaltă calitate la bord. "Suntem încântați să relansăm ruta noastră din București către Salzburg, oferind călătorilor români posibilitatea de a explora acest oraș istoric, bogat din punct de vedere cultural, la tarife imbatabile", a declarat Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Ce poți vizita în Salzburg, un oraș la doar două ore distanță de România

Salzburgul, renumit pentru peisajele sale pitorești și patrimoniul cultural bogat, este un magnet pentru călători. Vizitatorii pot explora locul de naștere al lui Mozart și pot admira repere emblematice precum Cetatea Hohensalzburg, Palatul Mirabell și Catedrala din Salzburg. Orașul oferă și o scenă vibrantă a artelor, celebre festivaluri de muzică clasică și preparate culinare delicioase, promițând o experiență de neuitat pentru fiecare călător.

Turiștii se pot bucura de străzile înguste și pitorești ale centrului vechi al orașului, pline de magazine de suveniruri, cafenele și restaurante tradiționale, care servesc delicii locale.

Varietate de pârtii, atât pentru începători, cât și pentru experimentați

Pe lângă cultura și istoria sa impresionantă, Salzburgul este și o destinație de vis pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Încadrate de impresionanții Alpi austrieci, stațiunile de schi din apropiere oferă o varietate de pârtii, potrivite atât pentru începători, cât și pentru schiorii experimentați.

Prețul unui bilet pentru acest zbor pornește de la câteva sute de lei, oferind astfel oportunitatea pentru călători să descopere frumusețea și magia orașului Salzburg la doar două ore distanță de România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cimitir catolic bellu jpg
pensie jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
omar bin omran jpg
grecia xinomavro jpg
cetatea de refugiu saschiz jpg
neurochirurgul vlad ciurea jpeg
bloc apartamente FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net