Netflix pregătește o mare surpriză pentru 2024. Este pentru prima oară în istoria platformei

Repreznetanții companiei Netflix au făcut anunțul în premieră luni seara. Platforma va difuza pentru prima oară în istorie un eveniment sportiv live. Pe data de 3 martie 2024, compania americană va transmite în direct meciul demonstrativ dintre Carlos Alcaraz și Rafael Nadal. Întâlnirea dintre cei doi va avea loc în Las Vegas. Este pentru prima dată în istorie când Netflix transmite un eveniment live și marchează o schimbare majoră a companiei.

netflix pixabay png

Primul eveniment sportiv transmis în direct de Netflix

Meciul demosntrativ între Rafael Nadal și Carlos Alcaraz ar fi trebuit să aibă loc pe 5 martie 2023, însă accidentarea lui Nadal a presupus o recuperare îndelungată și a făcut imposibilă disputarea meciului. Evenimentul a avut loc cu americanii Taylor Fritz și Frances Tiafoe, dar evenimentul n-a avut impactul pe care lar fi avut prezența lui Rafael Nadal.

Demonstrativul va avea totuși loc în luna martie a anului 2024, iar Netflix a luat o decizie istorică.

„Netflix va difuza următorul său eveniment sportiv în direct, The Netflix Slam, care va îl avea ca protagonist pe Rafael Nadal, de 22 de ori campion de Grand Slam la simplu masculin, care îl va înfrunta pe numărul 2 mondial și colegul său spaniol Carlos Alcaraz, într-un meci demonstrativ special de tenis”, anunță reprezentanții companiei americane.

Rafael Nadal. Carlos Alcaraz. Two tennis superstars. One epic matchup served LIVE on Netflix. The Netflix Slam 🎾 March 3 pic.twitter.com/Biri3BuF8L

— Netflix (@netflix) December 11, 2023

Evenimentul este programat pentru duminică, 3 martie 2024, la ora 12:00 PST / 21:00 CET, în interiorul Michelob ULTRA Arena de la Mandalay Bay Resort and Casino.

Va fi difuzat ca o transmisiune duală pentru piețele vorbitoare de limba engleză și spaniolă.

Nadal: „Va fi o seară fantastică”

"Sunt foarte entuziasmat de prima mea vizită în Las Vegas, unul dintre cele mai emblematice și distractive orașe din lume", a declarat Nadal.

„Sunt, de asemenea, foarte încântat să joc cu compatriotul meu Carlos Alcaraz. Sunt sigur că va fi o seară fantastică de tenis".

Sunt onorat și foarte fericit să împart terenul cu Rafa în Las Vegas", a declarat Alcaraz, campion la U.S. Open și Wimbledon.

„Este un mare jucător din toate timpurile, desigur, iar recordurile și realizările sale vorbesc de la sine. Rafa este, de asemenea, unul dintre cei mai simpatici băieți din circuit și abia aștept meciul nostru din 3 martie.", arată Netflix.

Netflix are aproximativ 125 de milioane de abonați din întreaga lume, dintre care 56.71 milioane în Statele Unite.

În România, Netflix are circa 500.000 de abonați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net